sluit
Gebruik code UITJES20 en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Thermaalbad Arcen

Klein Vink 11, Arcen

Thermaalbad Arcen: zes uur lang ontspannen, naar keuze inclusief lunch 'bovenin' Zuid-Limburg

Kies optie

In een Notendop

Het Thermaalbad is uitgerust met zwembaden, diverse sauna’s, stoombaden, voetenbaden en meer om je zes uur lang in onder te dompelen.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

 • 6 uur lang ontspannen in Thermaalbad Arcen
 • Naar keuze inclusief “Genieters lunch”:
  • Biologisch brood met eiersalade
  • Bourgondische kroket
  • Tomatensoepje
 • Zes sauna’s, voetenbaden, dompelbaden, tuin met ligbad en een buitenbad
 • Het thermaalbad bevindt zich op het vakantiepark Klein Vink
 • Geldig t/m 15 september 2020

Momenteel vinden er werkzaamheden plaats aan het saunagedeelte maar alle faciliteiten zijn gewoon geopend en je ondervindt hiervan geen/weinig hinder.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 2 maart t/m 15 september 2020 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Handdoek/badjas en slippers zijn verplicht en ook ter plaatse te huren. In het thermaalbad is badkleding verplicht; in de sauna's is badkleding verboden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Thermaalbad Arcen

Thermaalbad Arcen ligt op 6 minuten rijden van het centrum van Arcen - tussen Nationaal Park De Maasduinen en Venlo. Je kan er genieten van verschillende ontspannende faciliteiten. Er zijn bijvoorbeeld 6 verschillende Finse sauna's met onder andere alpenkruiden, limoen en rozemarijn en ze hebben een gemiddelde temperatuur van rond de 80 ºC. Ook zijn er vele andere faciliteiten te vinden zoals voetenbaden, dompelbaden, douches, een tuin met ligbedden en een buitenbad met thermaal mineraalwater van ongeveer 29 ºC. Je vindt Thermaalbad Arcen op het 5-sterren vakantiepark (Résidence) Klein Vink en bij het in 2014 geopende Parkhotel Bad Arcen.