Geen nieuwe meldingen
top-rated-merchant-icon Hoogst beoordeelde deal-aanbieder

Hoogst beoordeelde deal-aanbieder

Thermen Binnenmaas is een top-ondernemer met een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren of hoger op basis van minimaal 400 beoordelingen.

Thermen Binnenmaas

Een hele dag toegang tot de sauna's en stoombaden van Thermen Binnenmaas in 's-Gravendeel

Kies optie
NieuwMaak nu een afspraak of later.

In een Notendop

Ontspan in een relaxte omgeving met tien verschillende sauna’s, twee stoombaden en een zwembad.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Een bezoek aan een thermen kan je helpen ontspannen, net als een kopje kamillethee of kamillethee drinken in kleermakerszit voor het Vrijheidsbeeld. Voel je vrij ontspannen bij Thermen Binnenmaas.

Kies uit twee opties

  • € 18,50 voor dagentree voor 1 persoon
  • € 37 voor dagentree voor 2 personen

Relaxen in de sauna op je vrije dag in omgeving Dordrecht? Met korting op een dagje Thermen Binnenmaas in ’S-Gravendeel geef je niet alleen jezelf, maar ook je portemonnee een dagje rust.

Bij aankomst meld je je bij de receptie, hier kan je handdoeken en slippers huren, maar je mag uiteraard ook je eigen badjas, handdoek en slippers meenemen. Nadat je omgekleed bent betreed je in adamskostuum de verschillende cabines. Je kan wel 10 verschillende sauna’s en 2 verschillende stoombaden uitproberen. Nadat je lichaamstemperatuur tot tropische hoogte is gestegen, kan je afkoelen met een stortemmer of stortdouche, óf je springt natuurlijk gewoon in één keer in dat koude bad.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt, dus niet je reserveringsbevestiging. De eerste maandag van de maand is het Damesdag. Mocht de eerste maandag van de maand een feestdag zijn, dan verschuift de Damesdag naar de volgende maandag. Handdoek, badjas en slippers zijn verplicht. Je mag je eigen badjas, handdoek en slippers meenemen, anders kun je deze huren bij Thermen Binnenmaas. Badkleding is niet toegestaan. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Thermen Binnenmaas

Ten zuidoosten van Rotterdam, in 's-Gravendeel, vind je Thermen Binnenmaas. In dit moderne wellnesscomplex staat - hoe kan het ook anders - ontspanning centraal. Met 10 sauna's en 2 stoombaden is er voor ieder wat wils. De temperatuur van de sauna begint bij 60 graden en loopt in de warmste sauna op tot 90 graden. Verder vind je in en om het complex een heuse hamamtempel, een natuurbad en een tuin met watertjes en bruggetjes. Een hapje eten of het verloren vocht weer aanvullen kan in het restaurant waar Oosterse accenten de serene sfeer bepalen. En prettig is bovendien dat Thermen Binnenmaas, op Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Oudejaarsdag na, op alle dagen van het jaar geopend is.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.