Geen nieuwe meldingen

Thermen Holiday

Thermen Holiday

Tot 61% korting.
Kies optie

In een Notendop

Kom tot rust, voel de aangename hitte in de kruidentempel en de kelosauna en ontspan tijdens een zintuigenprikkelende snoezelbehandeling.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Je in het zweet werken kan prima in de sauna, al zal je merken dat het concept ‘werken’ net zo snel verdwijnt als het water op de hete stenen. Neem een dag vrij bij Thermen Holiday.

De deal

  • € 18,99 voor Dagentree + Snoezelen (waarde € 49,45)

Je reservering geeft je toegang tot alle sauna’s en baden inclusief gebruik van doucheproducten en scrubzout. Bovendien mag je deelnemen aan Finse opgiet-rituelen. In de verschillende sauna’s geniet je steeds van een andere warmte en luchtvochtigheid. De Hobbitsauna bijvoorbeeld is een infraroodsauna met speciale lampen die magisch werken voor vermoeide of pijnlijke spieren en cellulitis. Of neem de Kelosauna die een temperatuur van 90-95 °C aantikt. Om af te koelen neem je plaats in één van de binnen- of buitenbaden, bijvoorbeeld het voetenbad. Ook mag je nog eens 60 minuten snoezelen, een ontspannend ritueel gericht op onze basale zintuiglijke waarnemingen. Terwijl je wegdoezelt op rustgevende muziek krijg je een gezichts-, hand- en voetmassage en een ontspannend gezichtsmasker.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 maart 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: op vrijdag, zaterdag, zondag en badkledingdagen geldt een toeslag van € 5,25 per persoon.
Reserveren: verplicht online o.b.v. beschikbaarheid via https://thermenholiday.nl/. Klik op ''E-ticket verzilveren'' en vul je grouponcode in. Na afronding ontvang je per e-mail een bevestiging. Zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet. Reserveer tijdig, want per dag geldt een beperkte beschikbaarheid.
Annuleren: niet mogelijk zodra de reservering bevestigd is.
Meer info: Alleen geldig voor bezoekers vanaf 18 jaar. Gebruik van een badjas, handdoeken en slippers is verplicht. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Thermen Holiday

In Schiedam, op een kilometer of vier van Rotterdam-centrum, biedt Thermen Holiday een bijzondere plek om tot rust te komen. In de sauna’s en baden is geen spoortje stress te vinden. Iedere sauna biedt een unieke beleving: van de diehard-sauna (tot zo’n negentig graden) tot de hobbitsauna en infraroodsauna. In de tuin vind je een buitenbad en wie de lekkere trek wil stillen of in is voor een gezond sapje loont een korte ontspannen wandeling naar het restaurant of de brasserie.

Thermen Holiday

Spa, Sauna
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.