Thermen Holiday

Thermen Holiday

Kies optie
Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

In een Notendop


Je krijgt de hele dag toegang tot alle faciliteiten zoals de Hobbitsauna en de Palmolive Ayurituel sauna en kiest voor een lunch of diner.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Om inspanning te verrichten heb je ook ontspanning nodig, maar ontspanning vergt op zijn beurt dan weer totaal geen inspanning. Span de kroon met een dag relaxen bij Thermen Holiday.

Kies uit twee opties

  • € 25,99 voor dagentree + lunch-buffet voor 1 persoon
  • € 29,99 voor dagentree + diner-buffet voor 1 persoon

Kies je voor het lunchbuffet, dan onderbreek je je dagje sauna voor een pauze met o.a. diverse broodjes, beleg, warme items, soep en vers fruit. Ga je voor het diner, dan kan je naar hartenlust opscheppen van verschillende vis-, vlees- en vega-opties.

In de variatie aan sauna’s geniet je steeds van een andere warmte en luchtvochtigheid. De Hobbitsauna bijvoorbeeld is een infraroodsauna met speciale lampen die magisch werken voor vermoeide of pijnlijke spieren en cellulitis. Of neem de Palmolive Ayurituel sauna. Hierin wordt de geur verspreid van Palmolive Ayurituel Energy, bestaande uit Indiaas sandelhout en gemberextract. Leun anders achterover in de bioscoopsauna. Deze geeft dubbel zo veel afleiding. Op het grote videoscherm wordt een komedie, mooie natuurfilm of muziek-dvd gedraaid. Kijk hier om te zien wat je nog meer kan verwachten.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 15 oktober 2018 op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 4 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: op vrijdag, zaterdag, zondag en badkledingdagen geldt een toeslag van € 4,95 per persoon.
Reserveren: verplicht online via www.thermenholiday.nl/verzilveren met je groupon-code. Na afronding ontvang je per e-mail een bevestiging. Zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet. Reserveer tijdig, want per dag geldt een beperkte beschikbaarheid.
Annuleren: niet meer mogelijk zodra de reservering bevestigd is.
Meer info: exclusief drankjes. Alleen geldig voor bezoekers vanaf 18 jaar. Gebruik van een badjas, handdoeken en slippers is verplicht. Deze kan je zelf meenemen of huren bij Thermen Holiday (€ 7,95 voor huur van een badjas, € 7,95 voor huur van twee handdoeken en € 7,95 voor het kopen van badslippers). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Thermen Holiday


In Schiedam, op een kilometer of vier van Rotterdam-centrum, biedt Thermen Holiday een bijzondere plek om tot rust te komen. In de sauna’s en baden is geen spoortje stress te vinden. Iedere sauna biedt een unieke beleving: van de diehard-sauna (tot zo’n negentig graden) tot de bioscoopsauna en infraroodsauna. In de tuin vind je een buitenbad en wie de lekkere trek wil stillen of in is voor een gezond sapje loont een korte ontspannen wandeling naar het restaurant of de brasserie.

Thermen Holiday

Spa, Sauna
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.