Thermen Holiday

Thermen Holiday

Tot 59% korting.
Kies optie

In een Notendop


Kom tot rust, voel de aangename hitte in de kruidentempel en de Siberische Banja-sauna en glijd gemoedelijk in één van de verkwikkende baden

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Je in het zweet werken kan prima in de sauna, al zal je merken dat het concept ‘werken’ net zo snel verdwijnt als het water op de hete stenen. Neem een dag vrij bij Thermen Holiday.

De deal

  • € 15,99 voor dagentree incl. koffie/thee en lekkernij (waarde € 39,15)

Je reservering geeft je toegang tot alle sauna’s en baden inclusief gebruik van doucheproducten en scrubzout. Bovendien mag je deelnemen aan Finse opgiet-rituelen. In de verschillende sauna’s geniet je steeds van een andere warmte en luchtvochtigheid. De Hobbitsauna bijvoorbeeld is een infraroodsauna met speciale lampen die magisch werken voor vermoeide of pijnlijke spieren en cellulitis. Of neem de Palmolive Ayurituel-sauna: hierin wordt de geur verspreid van Palmolive Ayurituel Energy met uit Indiaas sandelhout en gemberextract. Om af te koelen neem je plaats in één van de binnen- of buitenbaden, bijvoorbeeld het voetenbad.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 24 oktober 2018 op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: op vrijdag t/m zondag en badkledingdagen geldt een toeslag van € 4,95 per persoon.
Reserveren: verplicht online via https://thermenholiday.nl/verzilveren/ met gebruik van je groupon-code. Klik op "verzilveren". Per mail ontvang je een bevestiging, zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet. Reserveer tijdig want per dag geldt een beperkte beschikbaarheid.
Annuleren: niet meer mogelijk zodra je reservering bevestigd is.
Meer info: het dragen van badjas, handdoek en slippers is verplicht. Deze kan je zelf meenemen of huren bij Thermen Holiday: € 7,95 voor een badjas, € 7,95 voor twee handdoeken en € 7,95 voor het kopen van badslippers. Vanaf de leeftijd van 18 jaar is iedereen welkom. Het is verplicht een geldig legitimatiebewijs te kunnen overhandigen. Hier kan Thermen Holiday, bij twijfel over de leeftijd, naar vragen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Thermen Holiday


In Schiedam, op een kilometer of vier van Rotterdam-centrum, biedt Thermen Holiday een bijzondere plek om tot rust te komen. In de sauna’s en baden is geen spoortje stress te vinden. Iedere sauna biedt een unieke beleving: van de diehard-sauna (tot zo’n negentig graden) tot de hobbitsauna en infraroodsauna. In de tuin vind je een buitenbad en wie de lekkere trek wil stillen of in is voor een gezond sapje loont een korte ontspannen wandeling naar het restaurant of de brasserie.

Thermen Holiday

Spa, Sauna
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.