Geen nieuwe meldingen

Thermen Holiday

Een hele dag toegang + snoezelen bij Thermen Holiday in Schiedam

Resterende tijd beperkt!
Tot 54% korting.
Kies optie

In een Notendop

Neem een dag vrij - voel de aangename hitte in de kruidentempel en de kelosauna of ontspan tijdens een zintuigprikkelend snoezelritueel.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

  • Dagentree + snoezelritueel
  • Geldig t/m 24 december 2019
  • Toegang tot diverse sauna’s, baden en nóg meer wellnessfaciliteiten
  • Óók fijn: er is een buitenbad en je kan relaxen (in een hangmat) in de tuin
  • En… Ervaar een 60 minuten durend snoezelritueel. Geniet tussen het relaxen door van heerlijke massagegrepen, een ontspannend gezichtsmasker en voetverzorging.
  • Oh ja: op vrijdag, zaterdag, zondag en badkledingdagen geldt een toeslag van € 5,25 p.p. + te voldoen aan Thermen Holiday. De data van de badkledingdagen vind je hier.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 24 december 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: op vrijdag, zaterdag, zondag en badkledingdagen geldt een toeslag van € 5,25 per persoon.
Reserveren: verplicht online via thermenholiday.nl/verzilveren. Klik op "e-ticket verzilveren" en vul je Grouponcode in. Na afronding ontvang je per email een bevestiging. Zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet. Voor dit e-ticket geldt een beperkte beschikbaarheid. Wacht dus niet te lang met reserveren. Het kan voorkomen dat er op de door jou gewenste datum geen beschikbaarheid is voor dit specifieke e-ticket.
Annuleren: niet mogelijk zodra de reservering bevestigd is.
Meer info: alleen geldig voor bezoekers vanaf 18 jaar. Gebruik van een badjas, handdoeken en slippers is verplicht. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Thermen Holiday

In Schiedam, op een kilometer of vier van Rotterdam-centrum, biedt Thermen Holiday een bijzondere plek om tot rust te komen. In de sauna’s en baden is geen spoortje stress te vinden. Iedere sauna biedt een unieke beleving: van de diehard-sauna (tot zo’n negentig graden) tot de hobbitsauna en infraroodsauna. In de tuin vind je een buitenbad en wie de lekkere trek wil stillen of in is voor een gezond sapje loont een korte ontspannen wandeling naar het restaurant of de brasserie.

Thermen Holiday

Spa, Sauna
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.