Geen nieuwe meldingen

Een hele dag toegang + snoezelen OF warme drank bij Thermen Holiday in Schiedam

Beperkte tijd beschikbaar!
Wordt veel gekocht!
Kies optie

In een Notendop

Neem een dag vrij - voel de aangename hitte in de kruidentempel en de kelosauna of ontspan tijdens een zintuigprikkelend snoezelritueel.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
B
biancaTOP REVIEWER
10 beoordelingen5 beoordelingen
december 30, 2019
Prima!
C
CorrieTOP REVIEWER
42 beoordelingen28 beoordelingen
december 9, 2019
Prima service, alleen lange wachttijden in de horeca. En alleen zeer grote porties.
J
John
6 beoordelingen3 beoordelingen
december 7, 2019
Altijd goed daar
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

  • Een hele dag toegang tot alle wellnessfaciliteiten
  • Naar keuze met koffie/thee & lekkernij OF snoezelritueel
  • Snoezelen is een 60 minuten durend ritueel, waarbij je wegdoezelt op rustgevende muziek terwijl je een gezichts-, hand- en voetmassage en een ontspannend gezichtsmasker krijgt

  • Warm op in de verschillende sauna’s
  • En koel weer af in het buitenbad of relax (in een hangmat) in de tuin
  • Op vrijdag, zaterdag, zondag en badkledingdagen geldt een toeslag van € 5,25 p.p. + te voldoen aan Thermen Holiday. De data van de badkledingdagen vind je hier.
  • Ontspannen kan t/m 22 maart 2020

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 22 maart 2020 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: op vrijdag, zaterdag, zondag, badkledingdagen en in de kerstvakantie (21 december 2019 t/m 5 januari 2020) geldt een toeslag van € 5,25 p.p. (te voldoen aan Thermen Holiday). Elke dinsdag, 2e en laatste zaterdag en elke eerste zondag van de maand is het badkledingdag bij Thermen Holiday. Vanaf 1 januari 2020 is elke dinsdag badkledingdag tot 17.00 uur, vanaf 17.00 uur is het dragen van badkleding niet meer toegestaan.
Reserveren: verplicht online via thermenholiday.nl/verzilveren. Klik op "e-ticket verzilveren" en vul je Grouponcode in. Na afronding ontvang je per email een bevestiging. Zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet. Voor dit e-ticket geldt een beperkte beschikbaarheid. Wacht dus niet te lang met reserveren. Het kan voorkomen dat er op de door jou gewenste datum geen beschikbaarheid is voor dit specifieke e-ticket.
Annuleren: niet mogelijk zodra de reservering bevestigd is.
Meer info: alleen geldig voor bezoekers vanaf 18 jaar. Gebruik van een badjas, handdoeken en slippers is verplicht. Om deel te nemen aan het Snoezel-ritueel dien je voor 13.00 uur aanwezig te zijn. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Thermen Holiday

In Schiedam, op een kilometer of vier van Rotterdam-centrum, biedt Thermen Holiday een bijzondere plek om tot rust te komen. In de sauna’s en baden is geen spoortje stress te vinden. Iedere sauna biedt een unieke beleving: van de diehard-sauna (tot zo’n negentig graden) tot de hobbitsauna en infraroodsauna. In de tuin vind je een buitenbad en wie de lekkere trek wil stillen of in is voor een gezond sapje loont een korte ontspannen wandeling naar het restaurant of de brasserie.

Thermen Holiday

Spa, Sauna