sluit
TTD Launch

Thermen Houten

Tuibrug 2, Houten

Toegang tot het luxe wellnesscentrum van Thermen Houten

Kies optie

In een Notendop

Samen of alleen onthaasten in een luxe wellnesscentrum met toegang tot de sauna, stoombad, jacuzzi en het zwembad.

Groupon-beoordelingen van klanten

Over deze deal

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2017.

In een wereld waarin ontspanning overheerst, maken bureaustoelen plaats voor hangmatten, leesbrillen voor komkommerschijfjes en Harlem-shakes voor dolfijnenmuziek. Ontstijg even alles met een wellness-arrangement bij Thermen Houten.

Kies uit twee opties

  • € 14,95 voor 1 toegangskaart (waarde € 29,90)
  • € 29,90 voor 2 toegangskaarten (waarde € 59,80)

Gun jezelf een ontspannen dag en kom volledig tot rust. Ondervind aan den lijve dat je rust in je hoofd creëert door even aan alle dagelijkse verplichtingen te ontsnappen. Bij dit arrangement is toegang tot de sauna, het Turks stoombad, de jacuzzi en het 25 meter lange zwembad inbegrepen. Daarnaast krijg je ook nog een presentje. Badjas, slippers en een badhanddoek neem je zelf mee van huis of huur je op locatie tegen een meerprijs.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig. Neem je afgedrukte groupon mee. Digitaal presenteren van je voucher lukt niet altijd vanwege de verbinding.
Meer info: exclusief badjas, handdoek en slippers. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Thermen Houten

De luxe van genieten wordt bij Thermen Houten tot in het water en op de loungebanken verzorgd. Kom tot rust in de gemengde sauna en vergeet zeker het stoombad, de zonnebank en de loungeruimte niet. Tijdens je dagje ontspannen kan je ook genieten van diverse beautybehandelingen. Een reinigende gezichtsbehandeling, hand- en voetverzorging en harsen zijn hier namelijk ook aan de orde van de dag. Extra ontspanning vind je bovendien in de massagesalon.