Geen nieuwe meldingen

Thup's Pizzabakkerij & Delicatessen

Houttil 38, Alkmaar

3-gangenmenu met pizza à la carte bij Thup's Pizzabakkerij & Delicatessen (2-6 pers.)

160+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Smul van een knapperige en superverse pizza bij een van de beste pizzabakkers van Europa.

Over deze deal

Rond of vierkant? De discussie over wat nou eigenlijk de lekkerste pizza oplevert gaat net zo ver als het kiezen van de tafel waar je ‘m het liefste aan wil opeten. Bij Thup’s Pizzabakkerij & Delicatessen proef je van een ovenverse pizza in de juiste vorm en smaak.

Kies uit de volgende opties


  • € 22,99 voor 3 gangen à la carte voor 2 personen (waarde € 49)
  • € 44,99 voor 3 gangen à la carte voor 4 personen (waarde € 98)
  • € 66,99 voor 3 gangen à la carte voor 6 personen (waarde € 147)

Door gebruik te maken van de betere Italiaanse biologische meelsoorten en het deeg minimaal 48 uur te laten rijzen, presenteren de pizzabakkers je een pizza van topkwaliteit: flinterdun, knapperig en licht verteerbaar. De toppings zijn steeds met dagverse producten, denk bijvoorbeeld aan een pizza Parma, met parmaham die minimaal 18 maanden gerijpt heeft, of een pizza met zalm en kappertjes. Met een voorgerechtje en dessertje erbij zit je goed voor een geslaagde Italiaanse avond. Kijk vooral op de kaart om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Thup’s Pizzabakkerij & Delicatessen


Bij Thup’s krijg je pizza zoals pizza hoort te zijn. Als finalist van de beste Pizzabakker van Europa weten ze hoe je de smaken van het zuiden op je bord krijgt. Naast een knapperige, superverse pizza kan je bij Thup’s in Alkmaar ook terecht voor een breed gamma aan Italiaanse delicatessen zoals biologische olijfolie, biologische koffie en thee en Italiaans bier van de tap. Alles wordt bereid met verse producten.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 072 512 33 06, o.v.v. Groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Thup's Pizzabakkerij & Delicatessen