Geen nieuwe meldingen

Tickets voor The Amsterdam Dungeon voor kinderen en volwassenen

Resterende tijd beperkt!
Tot 45% korting.
Kies optie

In een Notendop

In The Amsterdam Dungeon kom je in levensechte shows oog in oog te staan met gruwelijkheden die je de stuipen op het lijf jagen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
F
Ferdy
1 beoordelingen1 beoordelingen
4 dagen geleden
Goed georganisserrd!
M
Mariska
1 beoordelingen1 beoordelingen
november 27, 2019
Wij waren met 6 collega's. Het is echt een super leuke, spannende ervaring. Wat hebben we gelachen en wat zijn we af en toe goed geschrokken.
E
Enny
6 beoordelingen2 beoordelingen
oktober 14, 2019
Erg leuk prima geregeld
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

  • Tickets voor The Amsterdam Dungeon
  • Data: 1 februari t/m 31 december 2019
  • Adviesleeftijd: 10 jaar en ouder
  • Locatie: The Amsterdam Dungeon, Rokin 78 in Amsterdam

Gruwelaars die stalen zenuwen én een goed gevoel voor humor hebben vinden de perfecte ‘hang’-plek bij Amsterdam Dungeon. Je leert op angstaanjagende wijze de meer dan 500 jaar oude gruwelijke geschiedenis van onze hoofdstad kennen. Een geschiedenis vol schrikbarende verhalen die 10 acteurs op huiveringwekkende wijze tot leven (en af en toe tot lijk) brengen.

Deze zomervakantie, in juli en augustus, kan je gruwelen tijdens een tijdelijke speciale show; SEANCE. In deze show maakt een victoriaans medium met een echt Oujia-bord contact met het hiernamaals. Durf jij kennis te maken met de geestenwereld?

Kies uit twee opties

  • € 11 voor een entreeticket voor 1 kind - 5 t/m 15 jaar (waarde € 20)
  • € 14 voor een entreeticket voor 1 volwassene - 16 jaar en ouder (waarde € 24)

De tour duurt ongeveer 80 minuten waarbij je 12 shows aanschouwt. Je bent zelf écht onderdeel van de shows en een van de eerste dingen waar je van ‘schrikt’ is dat het zo realistisch overkomt wat je ervaart - want alles wat je ziet bij The Amsterdam Dungeon is gebaseerd op historische feiten.

Met andere ketters maak je die shows op filmwaardige sets mee waarin de horror van het oude Amsterdam tot leven komt, zowel in geur als in aanblik. Je kan echter niemand vertrouwen en je bent zelf onderdeel van het verhaal dus bereid je voor om te schreeuwen op de brandstapel, te grinniken om de rechter - aan die duidelijk een steekje los zit - en te huiveren als de beul je laatste adem wil claimen.

Nieuw bij Amsterdam Dungeon zijn De Galgenvelden. Hang hier niet te lang rond want voor je het weet word je gevangen genomen en ligt je lot in de handen van het simpele volk. Al kan dit best een getouwtrek worden.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor The Amsterdam Dungeon van 1 februari 2019 t/m 31 december 2019.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Annuleren: je tickets kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum/locatie of geannuleerd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Kinderen t/m 4 jaar kunnen gratis naar binnen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon toont je 500 jaar duistere geschiedenis in levensechte shows (in het Nederlands) door een volledige cast van 10 professionele acteurs die gruwelijke rollen spelen, van de krankzinnige rechter tot de duivelse beul. Je komt oog in oog te staan met zielenverkopers, heksen en andere ongure types. En verdwaal vooral niet in het doolhof, want anders... Je ontdekt The Amsterdam Dungeon op het Amsterdamse Rokin - 3 minuten lopen vanaf de Dam en 9 vanaf NS-station Amsterdam Centraal.

Amsterdam Dungeon

Kinderactiviteiten, Pretpark, Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.