3e-rang ticket voor paardenshow CAVALLUNA - World of Fantasy op 30 of 31 maart 2019 bij Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy

Tot 39% korting.
1.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop


De adembenemende rossen en hun ruiters dansen over het podium door een wereld waar wensen uitkomen en fantasieën werkelijkheid worden.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


 • 3e-rang ticket voor “CAVALLUNA - World of Fantasy”
 • Data en tijden:
  • Zaterdag 30 maart 2019 om 15.00 of 20.00 uur
  • Zondag 31 maart 2019 om 14.00 uur
 • Duur: circa 2 uur (incl. pauze)
 • Locatie: Rotterdam Ahoy
 • Incl. service- en administratiekosten

Na een succesvolle tour door Europa komt live entertainmentshow CAVALLUNA - World of Fantasy naar Nederland. Deze grootse paardenshow is geschikt voor de hele familie en zit vol met spectaculaire scenes en bijzondere paarden. Maar liefst 56 verschillende paarden met hun eigen karakters komen optreden om onder aanvoering van de ruiters rijkunsten en acrobatiek uit te voeren. En dit gaat gepaard met een lichtshow, muziek en kostuums.

Kies uit 3 opties

 • € 29,99 voor een 3e-rang ticket (zitplaats) - zaterdag 30 maart 2019 om 15:00 uur (waarde € 49)
 • € 29,99 voor een 3e-rang ticket (zitplaats) - zaterdag 30 maart 2019 om 20:00 uur (waarde € 49)
 • € 29,99 voor een 3e-rang ticket (zitplaats) - zondag 31 maart 2019 om 14:00 uur (waarde € 49)

Verwacht een wereld waar dromen uitkomen en fantasieën werkelijkheid worden, met rossen en hun ruiters die dansen over het podium. De jonge Tahin ontvlucht het dagelijks leven en ontmoet de mooie Naia in een fantasiewereld die hij het liefst werkelijkheid ziet worden. Om dit voor elkaar te krijgen moet hij het noodlot vertrouwen en dit gaat met horten en stoten. Laat je meeslepen door het intense verhaal over de liefde tussen Tahin en Naia, met spectaculaire choreografie en acrobatiek van zowel mens als dier.

Voorwaarden


Geldigheid: uitsluitend geldig voor CAVALLUNA - World of Fantasy op de door jou aangekochte datum, rang en locatie.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: Eventim stuurt uiterlijk twee weken voor de show een e-mail met daarin uitleg hoe de tickets kunnen worden gedownload. Als je geen e-mail van Eventim hebt ontvangen, neem dan contact op via tickets_nl@groupon.nl.
Meer info: minimumleeftijd is 2 jaar. Het is niet mogelijk om rolstoelplaatsen te kopen. De waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Voor de uitvoering van deze deal is het noodzakelijk dat jouw e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat éénmalig wordt verstrekt aan Eventim. Door de aankoop van deze deal en het aanklikken van de knop "Koop nu" ga je uitdrukkelijk akkoord met deze éénmalige verstrekking van de hiervoor genoemde gegevens aan Eventim. Deze mag de gegevens dan alleen gebruiken om je per e-mail jouw aankoop toe te sturen. Daarna zal Eventim de gegevens verwijderen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over CAVALLUNA - World of Fantasy


CAVALLUNA - World of Fantasy

Nachtleven, Theater & show, Plezier of vrije tijd, Tickets & Evenementen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.