De Nationale Gezondheidsbeurs

Jaarbeurs Utrecht

Tot 60% korting.
330+ gekocht
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


  • Ticket(s) voor de Nationale GezondheidsBeurs 2019
  • Data: 7 t/m 10 februari 2019
  • Tijden: dagelijks van 10:00 tot 17:30 uur
  • Waar: Jaarbeurs Utrecht

Van gezonde smoothies tot ontspannende massages en actieve workshops. Om inspiratie op te doen voor een gezonde leefstijl hoef je je niet in bochten te wringen maar breng je een bezoek aan de Nationale GezondheidsBeurs 2019.

Kies uit 3 opties

  • € 8,50 voor een entreeticket voor 1 persoon (waarde € 20)
  • € 16,50 voor een entreeticket voor 2 personen (waarde € 40)
  • € 32 voor een entreeticket voor 4 personen (waarde € 80)

De Nationale GezondheidsBeurs

De Nationale GezondheidsBeurs strijkt van 7 t/m 10 februari weer neer in de Jaarbeurs Utrecht. Elke dag ben je er van 10.00-17.30 uur welkom om inspiratie op te doen voor een gezonde leefstijl. Op de beurs vind je o.a. healthy juice bars, een heus kooktheater en verschillende gezondheidstesten. Met meer dan 325 exposanten is er altijd wel een stand die helemaal aansluit bij jouw behoeften. Daarnaast kan je deelnemen aan verschillende actieve workshops, luisteren naar 150 leerzame presentaties of even ontspannen tijdens een massage. Uiteraard zijn er ook dit jaar weer veel bekende gasten die hun opwachting maken. Denk bijvoorbeeld aan topkok Rudolph van Veen, Killerbody-auteur Fajah Lourens, TV-kok Mathijs Vrieze en huisarts Tamara de Weijer. Bij bezoek aan de Nationale GezondheidsBeurs krijg je een gratis digitale GezondheidsGids én heb je gratis toegang tot de Allergiebeurs die gelijktijdig in de Jaarbeurs plaatsvindt.

Aangezien de beurs in het centrum van Utrecht gehouden wordt, is een bezoek uitstekend te combineren met een dagje Domstad. Utrecht en de Jaarbeurs zijn bovendien goed te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer.

Voorwaarden


Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor de Nationale GezondheidsBeurs op 7 t/m 10 februari 2019 in Jaarbeurs Utrecht.
Tickets: je groupon is je entreebewijs, deze bevat een barcode die gescand wordt aan de deur.
Meer info: openingstijden: 10.00-17.30 uur. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis de Nationale GezondheidsBeurs bezoeken. De waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over De Nationale Gezondheidsbeurs


De Nationale Gezondheidsbeurs

Plezier of vrije tijd, Festival, Kinderactiviteiten, Tickets & Evenementen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.