sluit
Gebruik code ZOMERS en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Entreeticket el Mundo Fantasia (mondo verder) + all you can eat: voor het fantasy-, cosplay- en steampunk-festival

Kies optie

In een Notendop

Dompel je onder in de kleurrijke wereld van fantasy, cosplay en steampunk met activiteiten, workshops, demo’s, muziek én all-you-can-eat.

Over deze deal

 • Entreeticket el mundo fantasia (mondo verde) + all you can eat
 • Data en tijden:
 • Zaterdag 2 juli 2022, 10.00 - 20.00 uur
 • Zondag 3 juli 2022, 10.00 - 18.00 uur
 • Locatie: Mondo Verde aan de Groene Wereld 10 in Landgraaf

Liefhebber van fantasy, cosplay, steampunk en anime/manga? Of gewoon razend benieuwd? Voel je als een vis in het water (je bent uiteraard van harte welkom om zelf in kostuum te komen) of kijk je ogen uit bij de zesde editie van El Mundo Fantasia, want dit festival staat geheel in het teken van deze bijzondere belevingswerelden. Bekijk en doe mee aan Costume Contests (ook voor kids), zie enorme zeepbellen en zie optredens van International Cosplay en Fantasy Artists/Groups waaronder Star Wars, Avengers, Ghost Busters, Timecruisers Fantasvoertuigen show, Jurassic Park en nog veel meer.

Activiteiten

25 hectare aan wereldtuinen, flora, fauna en attracties is het indrukwekkende decor voor de fantasiewereld van El Mundo Fantasia. Fantasy, cosplay, steampunk en anime/manga komen hier tot leven in verschillende activiteiten, workshops en demo’s. Bij feestgebouw AlHambra in de kern van het park loop je over de Magical Market voor kleding, accessoires en verschillende producten. De muziek wordt verspreid over het park verzorgd door live optredens van The Lowland Paddies, Diversão! Sambaband Heerlen, Kokopelli’s place, The Flask, Luuk Lenders en Old man Fergus.

Klik hier voor wat je allemaal nog meer kan ontdekken.

festival El Mundo Fantasia

De aangegeven fotolocaties bieden een indrukwekkende achtergrond om jouw outfit tot zijn recht te laten komen op de foto.

Bezoekers

Vele uitbundige bezoekers zorgen voor een magische sfeer met de creatieve, kunstzinnige en indrukwekkende outfits die zij voor dit evenement aantrekken. Zoals ieder jaar is er een contest voor de best geklede bezoeker en dat velen voor de winst gaan moge duidelijk zijn. Vergeet ook niet de SFX make-up en demonstraties en een complete filmset die je kan bewonderen.

All-you-can-eat (and drink)

Op meerdere plekken in het park kan je de hele dag de volgende dingen bestellen:

 • Frietjes
 • Soep (2 soorten soep van de dag)
 • Pasta met saus (2 soorten: tomatensaus en roomsaus)
 • Rijst met kipkerrie/babi pangang-saus
 • Belegde broodjes (kaas, ham en cervelaat)
 • Warme dranken (koffie, thee, etc.)
 • Slush en ranja (je betaalt alleen € 1,50 voor een bekertje dat je de hele dag kan vullen)

Mondo Verde

Tijdens dit evenement kan je genieten van al het natuurlijk schoon dat het familiepark te bieden heeft. Behalve tuinen met bloemen en planten van over de hele wereld zijn in het park ook diverse dieren te bewonderen. En alle attracties - zoals de klimvulkaan, wildwaterbaan en het piratenschip - zijn ook gewoon toegankelijk.

Let op: Groupon biedt ook een andere deal aan in Mondo Verde, die geldt niet tijdens El Mundo Fantasia op 2 en 3 juli 2022.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket el mundo fantasia (mondo verder) + all you can eat op de door jou aangekochte datum en locatie.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Ticket: je groupon is je entreebewijs.
Annuleren: je ticket kan niet worden omgeruild voor een andere datum/locatie of geannuleerd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. De waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Twilight Fantasy Productions

Twilight Fantasy Productions is specialist in het organiseren van feesten en evenementen, vooral met thema's rondom Halloween, Fantasy en Cosplay. Het evenementenbureau werkt vanuit Merkelbeek in Zuid-Limburg en organiseert evenementen vol creativiteit als El Mundo Fantasia, Castles of Dreams en The Villains.