Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Tickets voor de tour Hans Klok & Friends in Amsterdam of Rotterdam

Hans Klok & Friends

Kies optie
Meer dan 70 verkocht vandaag,dit artikel gaat snel. Reageer nu als je er zelf een wil!

In een Notendop

Hij is de grootste illusionist ter wereld en normaal alleen te bewonderen in Las Vegas, maar hij is terug in Nederland; Hans Klok.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Tribuneplaats voor de tour Hans Klok & Friends
  • Data: 15 juli t/m 31 oktober 2021
  • Aanvangstijden: 15.00 en 19.30 uur, kijk bij de boeking naar de beschikbare tijdstippen
  • Op de boekingspagina wordt € 1 extra in rekening gebracht
  • Locaties: zie ticketlink voor de actuele speeldata en locaties.

Hans Klok is de snelste illusionist ter wereld. Hij werkt normaal gesproken alleen nog in Las Vegas, maar verschijnt nu met een flitsende tour op de Nederlandse podia. Zijn spectaculaire show Hans Klok & Friends is de komende maanden nog te zien in drie verschillende steden.

Het publiek ziet de magiër samen met zijn danseressen in topvorm. Alle illusies die Hans Klok wereldberoemd hebben gemaakt komen voorbij. Samen met sensationele acrobatiek, vliegende motoren en onnavolgbare comedy zorgt Hans voor ruim 90 minuten spektakel. Je bent al welkom 2 uur voor de show begint. Er zijn allerlei rekwisieten uit de shows te bewonderen en er is al muziek. Je kunt terecht voor een hapje en een drankje bij de aanwezige foodtrucks. 

Om toegang te krijgen tot Hans Klok & Friends is het noodzakelijk dat elke bezoeker een geldig Corona Toegangsbewijs kan laten zien. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstel bewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (minder dan 24 uur voor aanvang). Voor Hans Klok & Friends geldt dat iedereen vanaf 13 jaar een corona toegangsbewijs moet hebben. Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder corona toegangsbewijs naar binnen. Kijk op www.hansklokshow.nl voor meer informatie en ga naar www.testenvoortoegang.nl om een afspraak in te plannen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor een entreeticket voor Hans Klok & Friends op een datum en locatie naar keuze tussen 15 juli en 31 oktober 2021.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: ga naar https://gr.pn/2V9oAof, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Hans Klok & Friends