Geen nieuwe meldingen

Tickets voor Holiday On Ice - SuperNova van 9 dec. 2021 t/m 9 jan. 2022 op vijf locaties in Nederland

Holiday on Ice

Kies optie

In een Notendop

Beleef een onvergetelijke middag of avond voor de hele familie, vlak voor of met kerst, en ontdek de magie van Holiday on Ice.

Over deze deal

 • Tickets voor Holiday On Ice - SuperNova
 • Data: 9 december 2021 t/m 9 januari 2022
 • Locaties:
  • RAI Amsterdam
  • Ahoy Rotterdam
  • MartiniPlaza Groningen
  • MECC Maastricht
  • IJsselhallen Zwolle

Holiday on Ice keert na vijf jaar terug naar Nederland. Een bijzondere Kerstvakantie-traditie die weer in ere hersteld kan worden. Het spektakel vindt dit keer plaats op vijf verschillende locaties: in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Maastricht en Zwolle. Er zijn voorstellingen in de avond en in de Kerstvakantie staan er ook verschillende middagshows op de planning.

De schaatsers zijn deze editie niet alleen op het ijs, maar ook dansend boven het ijs te zien. 300 kostuums passeren de revue en een high tech 3D-decor zorgt er voor dat het publiek ogen en oren te kort komt. Holiday On Ice viert met de show SuperNova haar 78-jarig bestaan en deze jarenlange ervaring is terug te zien aan de geraffineerde acts op Olympisch niveau, de betoverende decors, de hi tech special effects en de live muziek die voor een extra magisch topje van de ijsberg zorgt.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor een entreeticket voor Holiday On Ice - SuperNova op een datum en locatie naar keuze.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: ga naar web.eventim.nl/groupon, selecteer de rang onder "WEEK" of "WEEKEND" (afhankelijk van de groupon die je gekocht hebt), selecteer de gewenste datum en locatie, voer je groupon-code in in het betreffende veld en volg de instructies.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum/locatie of geannuleerd.
Meer info: met een groupon voor Rang 1 kan je ook een rolstoelplaats boeken. Deze plaatsen zijn alleen telefonisch te reserveren op 0900 1330 (lokaal tarief). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Holiday On Ice

Holiday On Ice, ooit begonnen als kleine show in 1943 in Ohio, is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen waar meer dan 333 miljoen bezoekers zich hebben vergaapt aan de verschillende shows op het ijs. De allerbeste kunstschaatsers, veelzijdige kostuums, indrukwekkende decors, muziek en elegantie zijn de handelsmerken van Holiday On Ice. Dit seizoen zullen ze je laten zien hoe dit gecombineerd wordt tot een indrukwekkend schouwspel.