sluit
V-Day

Genieten met de hele familie: een onvergetelijke voorstelling van Kerstcircus Ahoy vanuit de 1e rang

Kies optie

In een Notendop

Kijk je ogen uit met de circusnummers van wereldformaat en geniet van de talenten in de piste tijdens het jaarlijkse Kerstcircus in Ahoy.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • 1e rang tribuneplaats voor Kerstcircus Ahoy 2022-2023
  • Data en tijden:
  • Dinsdag 27 december om 11.30 uur
  • Donderdag 29 december om 15:30 uur (zeer beperkte beschikbaarheid)
  • Zaterdag 31 december 11:30 uur
  • Beleef een magische kerst
  • Kijk je ogen uit tijdens de vele optredens
  • Vanuit de eerste rang

Dit jaar extra feestelijk, want Kerstcircus Ahoy viert haar 50e verjaardag. Vele circusartiesten schitteren in de Rotterdamse circus arena om jou een onvergetelijke show te presenteren en je feestdagen compleet te maken.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor Kerstcircus Ahoy op een datum naar keuze: 27, 29 of 31 december .
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: ga naar www.kerstcircus.nl/groupon, bekijk de inwisselinstructies op je groupon. Zorg dat je snel na aankoop je plaats reserveert, want vol = vol. Als het circus vol is, krijg je uiteraard je geld terug.
Annuleren het is niet mogelijk om reeds gemaakte reserveringen te wijzigen of te annuleren.
Meer info: reserveer je voor meerdere tickets, dan krijg je plaatsen naast elkaar. Deze worden automatisch voor je geselecteerd en je hebt hierin geen vrije keuze. Kinderen t/m 2 jaar kunnen gratis mee, mits ze op schoot zitten. Na het inwisselen van je groupon ontvang je de toegangskaarten digitaal op het door jou opgegeven e-mailadres. Controleer ook je ongewenste e-mail. Rolstoel- en begeleiderplaatsen zijn enkel telefonisch via Ticketmaster te reserveren op 0900 300 1250 (zeer beperkte beschikbaarheid). Dit kost 60 cent per minuut en Ticketmaster is bereikbaar op maandag t/m donderdag tussen 12.00 en 16.00 uur en vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Het is niet mogelijk om reeds gemaakte reserveringen te wijzigen of annuleren. Lukt het niet met reserveren? Neem dan contact op met Ahoy via 0900 300 1255 (lokaal tarief). Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Kerstcircus Ahoy

Zowel Rotterdamse als internationale circushelden schitteren tijdens de kerstperiode in de Rotterdamse piste van Ahoy. Het Kerstcircus Ahoy is uitgegroeid tot een waar begrip voor Rotterdam en omstreken. Jouw feestdagen zijn dus niet compleet zonder een bezoekje aan het circus. Het is een klassiek Kerstcircus voor jong en oud, waarbij artiesten begeleid worden door een live orkest. Beleef onder andere adembenemende acrobatische acts, magische illusies en train je lachspieren als de hilarische clown het podium betreedt.