sluit
TTD Launch

Duinrell

Duinrell

Kies optie

In een Notendop

Kikker op tijdens een bezoek aan het tropische Tikibad en ontdek winterattracties zoals achtbaan Dragonfly, het Kikkerrbad en de Rodelbaan.

Over deze deal

 • Entreeticket voor eenmalig onbeperkt Tikibad
 • Inclusief toegang tot de winterattracties
 • Geldig t/m 20 december 2019
 • Op de volgende dagen:
  • Tikibad: dinsdag t/m zondag geopend
  • Winterattracties: zaterdag en zondag geopend
 • Bekijk de actuele openingstijden online
 • Exclusief parkeren à € 10 per auto
 • Locatie: Duinrell 1, 2242 JP, Wassenaar

Plons de hele dag onbeperkt in het diepe in het tropische Tikibad en ontdek de winterse attracties van het park. Sjees kris-kras door de bomen in achtbaan Dragonfly, fiets op grote hoogte door de lucht op de Monorail, oefen je zwem-skills in de Ballenzee, bots tegen elkaar op in de Bumperfrogs en maak een duikvlucht in achtbaan Falcon.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor eenmalig onbeperkt naar het Tikibad en toegang tot de winterattracties van Duinrell. Geldig t/m 20 december 2019. Let op: het Tikibad is in de winter van dinsdag t/m zondag geopend en de winterattracties alleen in het weekend. Bekijk de actuele openingstijden op https://www.duinrell.nl/openingstijden.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Annuleren: niet mogelijk.
Meer info: exclusief parkeren à € 10 per auto. De waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over Duinrell

Duinrell is al jarenlang een begrip voor plezierhebbers en glijbaanglijders. In het attractiepark vermaakt jong en oud zich met de meer dan 40 attracties, verstopt tussen het groen in Wassenaar, waaronder de spetterende (water)achtbanen, klim- en speeltoestellen waarop je je behendigheid kan showen, botsboten en Bumperfrogs, het welbekende schommelschip Schip Ahoi, een Rodelbaan waar je naar beneden kan roetsjen en ander entertainment waaronder de muzikale "Play Kwek Show" waarin je zelf de jury speelt.

Nog bekender natuurlijk is het tropische Tikibad waar je je onderdompelt in meer dan 1,3 kilometer glijbaanplezier in de vorm van 16 unieke glijbanen zoals de Cycloon (met trechter), de Blauwe Haai en de Cannon Ball. Wil je het liever wat rustiger? Dobber dan gemoedelijk op de Lazy River of dein mee in het golfslagbad. Speciaal voor de kleintjes onder de 1.20 meter is er het Kids Waterpark Playa met vier gloednieuwe glijbanen en de Tipping Bucket die een enorme waterval veroorzaakt.