Geen nieuwe meldingen

The Cavern Beatles

The Cavern Beatles

Tot 50% korting.
60+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Laat je meevoeren naar de jaren ‘60 met songs als ‘Can’t Buy Me Love’, ‘Help!’, ‘Ticket to Ride’, ‘All My Loving’ en ‘Hey Jude’.

Wat je krijgt

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

 • Tickets voor tributeband The Cavern Beatles
 • Locaties:
  • World Forum Theater Den Haag, Churchillplein 10
  • Concertgebouw Amsterdam, Concertgebouwplein 10
 • Data en aanvangstijden:
  • Vrijdag 6 maart 2020 om 20.00 uur (Den Haag)
  • Zaterdag 7 maart 2020 om 20.00 uur (Den Haag)
  • Zondag 8 maart 2020 om 14.30 uur (Den Haag)
  • Maandag 9 maart 2020 om 20.15 uur (Amsterdam)

John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Star - vier mannen die in de jaren ‘60 menig vrouwenhart én poppodium op hol lieten slaan. De langharige Britse popsensatie The Beatles was een ware hitmachine die een grote stempel op de popmuziek heeft gedrukt. Niet gek dus dat generatie na generatie tot op de dag van vandaag nog steeds moeiteloos meezingt met hits als ‘Please Please Me’, ‘Twist and Shout’, ‘Can’t Buy Me Love’, ‘Help!’, ‘Ticket to Ride’, ‘Michelle’, ‘All My Loving’ en ‘Hey Jude’.

The Beatles traden in originele bezetting voor het laatst op in 1969. En heb je nooit een van de legendarische shows kunnen bijwonen, dan kan je naar het tribute-concert van The Cavern Beatles. Want deze heren uit Liverpool brengen je terug naar de jaren ‘60. De muzikanten streven naar perfectie als het gaat om het imiteren van die legendarische popsensatie. In muziek, zang, kleding en beweging. Er worden zelfs originele retro-VOX-versterkers gebruikt om die karakteristieke Beatles-sound te creëren.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor The Cavern Beatles op de door jou aangekochte locatie. Voor Den Haag geldig op 6, 7 en 8 maart 2020 en voor Amsterdam geldig op 9 maart 2020.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: ga naar https://eventim.nl/groupon en volg de stappen om jouw grouponcode te verzilveren voor toegangstickets. Is de datum van jouw keuze niet meer beschikbaar kies dan een andere voorstelling.
Annuleren: het is niet mogelijk om na jouw boeking de reservering te wijzigen of te annuleren.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over The Cavern Beatles