Geen nieuwe meldingen

Ticket voor Vet Coole Sintshow op zaterdag 23 november 2019 bij Postillion Convention Centre WTC Rotterdam

Tot 48% korting.
520+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Verwacht een muzikale show met grappen, grollen, spectaculaire stunts en optredens van Diego, Bart Juwett en Sinterklaas en zijn Pieten.

Wat je krijgt

  • Rang 1- of Rang 2-ticket voor de Vet Coole Sintshow (klik hier voor een plattegrond)
  • Datum en tijd: zaterdag 23 november 2019 om 15.30 uur
  • Locatie: Postillion Convention Centre WTC Rotterdam, Beursplein 37
  • Kinderen t/m 2 jaar oud mogen gratis naar binnen

Coole Piet Diego en entertainer Bart Juwett presenteren samen de Vet Coole Sintshow, die dit jaar geheel in het thema “Circus” wordt gegeven. Amerigo - het trouwe paard van Sinterklaas - is kwijt en wordt teruggevonden in het circus. Hij wil graag een circuspaard worden en Bart en Diego moeten hem overtuigen weer terug te komen naar Sinterklaas. Stiekem vinden de mannen het wel leuk in het circus en blijven ze nog even rondhangen.

Verwacht een muzikale Sinterklaas-show van een uur met bekende hits van Diego, maar ook met nieuwe nummers om lekker mee te zingen en swingen. En veel grappen, grollen en spectaculaire circusstunts. Natuurlijk komt Sinterklaas zelf ook langs en neemt hij al zijn Pieten mee om zijn paard en zijn coolste Piet weer terug te halen.

Sinterklaasdorp

Je ticket geeft je ook toegang tot het Sinterklaasdorp (ook volledig in stijl van het circus-thema) voorafgaand aan de show op dezelfde locatie. Hier vind je o.a. een springkussen, circusvoorstelling, hobbelpaardjes, zweefmolen en de Sintexpress. Ook is er een horecaterras met versnaperingen als suikerspinnen, popcorn en poffertjes.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Vet Coole Sintshow op zaterdag 23 november 2019 om 15.30 uur bij Postillion Convention Centre WTC Rotterdam.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Ticket: je groupon is je entreebewijs.
Annuleren: je tickets kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum/locatie of geannuleerd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Kinderen t/m 2 jaar oud mogen gratis naar binnen. Je ticket is geldig voor een vrije zitplaats binnen jouw gekozen rang. Je krijgt dus geen stoel toegewezen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Vet Coole Sintshow

Nachtleven, Theater & show, Plezier of vrije tijd, Tickets & Evenementen, Kunst