Geen nieuwe meldingen

Anastacia in Queen musical We Wil Rock You van 4 t/m 19 december 2019 in Amsterdam of Den Haag

760+ gekocht
Van
€ 69,25
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Verwacht legendarische hits als ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Don’t Stop Me Now’, ‘Killer Queen’ en vanzelfsprekend ‘We Will Rock You’.

Over deze deal

  • Ticket voor We Will Rock You
  • Data: 4 t/m 19 december 2019
  • Locaties:
    • AFAS Live Amsterdam
    • World Forum Den Haag

Met 35 nummers in de Radio2 Top 2000 - met ‘Bohemian Rhapsody’ al 16 keer op de nummer 1 positie - en twee Golden Globes op zak voor de gelijknamige hit-film werd het tijd om het wereldberoemde repertoire van Queen in een musical te verwerken. Meer dan 20 miljoen mensen in 28 landen wereldwijd hebben We Will Rock You al gezien. De mega musical met de grootste Queen-hits aller tijden komt naar Nederland mét een megaster in de hoofdrol. Niemand minder dan Anastacia vertolkt de rol van Killer Queen en maakt hiermee haar killer musicaldebuut.

Data, tijden en locatie

Datum Aanvang Locatie
Wo. 4 december 2019 20.00 uur AFAS Live Amsterdam
Do. 5 december 2019 20.00 uur AFAS Live Amsterdam
Zo. 8 december 2019 19.30 uur AFAS Live Amsterdam
Do. 12 december 2019 20.00 uur World Forum Den Haag
Zo. 15 december 2019 19.30 uur World Forum Den Haag
Do. 19 december 2019 20.00 uur World Forum Den Haag

We Will Rock You

In deze musical komen de 24 allergrootste hits van Britse rocklegende Queen aan bod, in een verhaal over het muzikale verzet in een tijd dat muziekinstrumenten verboden zijn. Met legendarische hits als ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Don’t Stop Me Now’, ‘Killer Queen’ en vanzelfsprekend ‘We Will Rock You’ blaast de band elk muziekvoorschrift én elk enthousiast publiek omver.

Anastacia

Na in 2005 zelf opgetreden te hebben met Queen is de - eveneens wereldberoemde - zangeres alleen nog maar een grotere fan geworden. De rol van Killer Queen is haar de ook op het lijf geschreven. Zelf heeft de zangeres ook een indrukwekkende discografie op haar naam staan. Haar debuutsingle ‘I’m Outta Love’ stond 21 weken in de Nederlandse Top 40 en inmiddels heeft zij 7 studioalbums en 2 verzamelalbums uitgebracht.

Wat je moet weten

Geldigheid: uitsluitend geldig voor een entreeticket voor We Will Rock You op de door jou aangekochte datum en locatie.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je e-tickets worden uiterlijk 2 dagen voor het concert per e-mail toegestuurd door Eventim. Als je 2 dagen voor de datum van het evenement je e-ticket(s) nog niet per e-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met tickets_nl@groupon.nl.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum/locatie of geannuleerd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Voor de uitvoering van deze deal is het noodzakelijk dat jouw e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat éénmalig wordt verstrekt aan Eventim. Door de aankoop van deze deal en het aanklikken van de knop "Koop" ga je uitdrukkelijk akkoord met deze éénmalige verstrekking van de hiervoor genoemde gegevens aan Eventim. Deze mag de gegevens dan alleen gebruiken om je per e-mail jouw aankoop toe te sturen. Daarna zal Eventim de gegevens verwijderen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over We Will Rock You