Tickets voor dinosaurus-expo World of Dinos in de Jaarbeurs in Utrecht in de meivakantie 2019

Jaarbeurs Utrecht

Tot 30% korting.
1.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop


Sta oog in oog met levensgrote en bewegende dinosaurussen bij World of Dinos, een van de grootste dino-expo’s van Europa.

Wat je krijgt


  • Ticket(s) voor een kind of volwassene voor World of Dinos
  • Data: 19 april t/m 12 mei 2019
  • Dagen en tijden: maandag t/m zondag van 10.00 - 18.00 uur
  • Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Je stapt een andere wereld binnen en komt oog in oog te staan met levensgrote en bewegende dinosaurussen bij World of Dinos, een van de grootste dino-expo’s van Europa. Jurassic Park is so 1993.

Kies uit 2 opties

  • € 10,50 voor een entreeticket voor 1 kind (waarde € 15)
  • € 12,50 voor een entreeticket voor 1 volwassene (waarde € 17,50)

Hoe leefden dino’s vroeger, hoe groot waren ze en wat stond er op het menu? Als dit altijd al hebt willen weten of korte metten wil maken met de ‘waarom-fase’ van je kids, dan zit je goed bij World of Dinos. Dit jaar veroveren ruim 75 levensgrote dinosaurussen de Jaarbeurs in Utrecht tijdens de meivakantie. Denk aan de huiveringwekkende T-rex en de imposante Triceratops in hun natuurlijke habitat.

Speciaal voor de tweede editie zijn vijftien nieuwe dino’s onderdeel van de leerzame expositie, die letterlijk de strijd met elkaar aangaan. De combinatie van licht- en geluidsspektakel zorgt voor een unieke experience. Maar er is nog veel meer te doen tijdens de expositie. Zo kunnen kinderen fossielen opgraven, een ritje maken op dino’s, een speurtocht doen en interessante documentaires kijken in een heuse dinoscoop. Nieuw dit jaar is ook de uitbreiding van de kidszone, waar kinderen met VR-machines een virtuele dinowereld betreden.

Voorwaarden


Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor World of Dinos in de Jaarbeurs Utrecht op de door jou aangekochte datum.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over World of Dinos


World of Dinos

Tickets & Evenementen, Gezin, Musea, Sightseeing of tour, Musea en galerieën
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.