sluit
V-Day
Kies optie

In een Notendop

Sta oog in oog met levensgrote en bewegende dinosaurussen, waaronder een t-rex en triceratops in hun natuurlijke omgeving.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • World of Dinos is de grootste reizende Dino Expo van Europa
  • Deze editie is van 10 december 2022 t/m 15 januari 2023
  • Een ideale activiteit voor in de kerstvakantie dus
  • De deuren gaan om 10.00 uur open en je kan tot 17.00 uur blijven
  • De entree sluit om 14.00 uur, dus zorg dat je op tijd binnen bent
  • Bekijk hier de afwijkende openingstijden tijdens de feestdagen
  • Locatie: Expo Greater Amsterdam (voorheen EXPO Haarlemmermeer) in Vijfhuizen

Levensgrote en bewegende dinosaurussen veroveren de regio Amsterdam tijdens de kerstvakantie. Samen vormen ze in december en januari World of Dinos. De grootst reizende Dino Expo van Europa is geschikt voor de hele familie. Interactieve elementen combineert de tentoonstelling met realistische dino modellen en een grote ‘kidszone’. Bezoekers stappen letterlijk een andere wereld in.

Hoe leefden dino's vroeger, hoe groot waren ze en wat stond er op het menu? Als je dit altijd al hebt willen weten of korte metten wil maken met de 'waarom-fase' van je kids, dan zit je goed bij World of Dinos.

De combinatie van dit licht- en geluidsspektakel zorgt voor een unieke experience voor jong en oud. Maar er is nog veel meer te doen tijdens de expositie. Zo kunnen kinderen fossielen opgraven, een ritje maken op dino’s en een speurtocht doen. Ook is er een kids zone, waar kinderen met VR-machines een virtuele dinowereld betreden.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor een ticket voor dinosaurus-expo 'World of Dinos' op 10, 11, 17 of 18 december 2022, of tussen 24 december en 8 januari, 14 of 15 januari 2023 bij Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Bestellen: je groupon is niet je entreebewijs. Reserveer je ticket online op worldofdinos.nl/groupon, bekijk de inwissel instructies op je groupon.
Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over World of Dino's