Geen nieuwe meldingen

Xtracold Icebar Amsterdam: entree + 3 drankjes aan de Amstel

Beperkte tijd beschikbaar!
100+ bekeken vandaag
Kies optie
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Proost met een ijskoud drankje in een ijskoud glas - dat overigens gemaakt is van ijs - en geef je ogen de kost in dit ijsparadijs.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
H
Helma
1 beoordelingen1 beoordelingen
6 dagen geleden
Geweldig
Z
Zenzo
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 1, 2020
They were quite infor
T
Torsten
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 19, 2020
Der Service vom Eingang bis zum Ausgang waren persönlich, freundlich, perfekt.
C
Chandrakanthi
6 beoordelingen4 beoordelingen
september 8, 2020
het idee is leuk, maar ik had dit nooit gedaan als ik de volle pond had moeten betalen. Daarnaast werd er helemaal geen rekening gehouden met covid. we moesten allemaal een jas aantrekken die daarna gewoon weer opgehangen werd voor de volgende persoon. Daarnaast moesten we allemaal zo dicht mogelijk bij elkaar staan in een rij ivm ruimte (we stonden dus letterlijk allemaal als sardientjes in een blik)
G
Guest
augustus 14, 2020
goed enthousiast
L
Lyle
augustus 13, 2020
Good experience to do once, but that's it, its smaller than I expected. Eitherway, it's worth it with the 3 drinks included.
D
Divija
3 beoordelingen3 beoordelingen
augustus 13, 2020
Perfect!
N
Naomi
augustus 13, 2020
Goed

Wat je krijgt

AAAAAAAAAAAA* 45 minuten entree incl. 3 drankjes * Zet de dagelijkse sleur in de ijskast met een bezoek aan deze coole bar * Trakteer jezelf uiterlijk 1 maart 2021 op een levensgroot ijsje * Want werkelijk alles, maar dan ook alles, is hier gemaakt van ijs

  • Je krijgt een warme jas en warme handschoenen mee naar binnen
  • Om comfortabel van ijskoud drankjes uit ijskoud glazen te genieten

  • Bij binnenkomst krijg je drie tokens: één goudkleurige en twee zilverkleurige
  • De goudkleurige kan je uitgeven in de lounge, waar je een groot glas Heineken-bier, glas wijn, cocktail of frisdrank kan bestellen
  • De zilverkleurige tokens geef je uit in de ijsbar, waar je twee biertjes, shotjes sterke drank of sinaasappelsapjes krijgt

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 3 januari 2021 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Hoe je groupon te gebruiken: online inwisselen op xtracold.com/nl/, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Annuleren: minimaal 8 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Minimumleeftijd: 18 jaar. Zorg ervoor dat je een ID-bewijs kan tonen als daar om gevraagd wordt. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Xtracold Icebar Amsterdam

Xtracold Icebar Amsterdam is letterlijk één van de coolste plekken van Amsterdam. Met een steady temperatuur van -10 graden Celsius is het koud maar goud genieten bij deze gezellige bar aan de Amstel. Voordat je de kou in trekt, kan je een warm welkom verwachten in de loungebar. Hier geniet je om te beginnen van een koud drankje en een aangenaam klimaat. Daarna krijg je alle benodigdheden overhandigd om de kou te trotseren. Met een warme jas en warme handschoenen aan loop je de Xtracold Icebar binnen, waar het advies luidt: let it go. Je bent de kou namelijk snel vergeten als je de spectaculaire bar verkent. Alles, maar dan ook alles, is hier gemaakt van ijs: de bar, je glas, de meubels, de muren: ice ice baby.