Geen nieuwe meldingen

De EmigratieBeurs

Expo Houten

Tot 53% korting.
440+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Emigranten, expats, studenten, ondernemers en werkzoekenden vinden hier info over wonen, werken, studeren en ondernemen in het buitenland.

Wat je krijgt

  • Entreeticket voor De EmigratieBeurs
  • Geldig voor 1, 2 of 4 personen
  • Datum: 8 en 9 februari 2020
  • Openingstijden: 10.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: Expo Houten aan de Meidoornkade 24 in Houten

Met meer dan 1 miljoen vacatures in het buitenland, ruim 11.000 bezoekers en 200 exposanten is de EmigratieBeurs een handig trefpunt voor toekomstige emigranten en de emigratiebranche. Zowel emigranten, expats, studenten, ondernemers, werkzoekenden en andere landverhuizers vinden op deze beurs - verdeeld per thema en per regio - verschillende mogelijkheden, diensten en producten in de thema’s wonen, werken, studeren en ondernemen in het buitenland.

Tussen een uitgebreid aanbod aan informatieve stands, leerzame presentaties en sprekers met verhalen uit eigen ervaring kan je gericht op zoek naar de informatie over het land en het thema waar jouw interesse ligt. Of je juist oriënteren op wat er nog meer allemaal mogelijk is. Ben je op zoek naar een baan in het buitenland, dan is het aan te raden een Engelstalig CV mee te nemen, want wie weet vind je wel precies wat je zoekt en kan je direct solliciteren. Het “gastland” van dit jaar is ‘Dutch Caribbean’, de landen Curaçao, Aruba, Sint Maarten en de BES-eilanden worden daarom extra uitgelicht. Daarnaast krijgen de thema’s “Healthcare Jobs Abroad”, “Contact Center Jobs Europe” en “Cross Border - Grensoverschrijdend werken” dit jaar extra aandacht.

Praktische info:

Bij Expo Houten kan je gratis parkeren. Als je met het openbaar vervoer komt, neem je de trein of bus naar NS-station Houten, waar een speciale EmigratieBeurs-Shuttle Service direct naar Expo Houten rijdt.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor de EmigratieBeurs 2020 op 8 en 9 februari 2020 in Expo Houten.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: de originele prijs is gebaseerd op de kassaprijs. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen (mits onder begeleiding). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over De EmigratieBeurs

De EmigratieBeurs

Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie, Expositie, Festival