Geen nieuwe meldingen
Kies optie

In een Notendop

Beleef een dagje uit en vind de informatie die je nodig hebt voor je toekomstige vakantie met een middag- of dagkaart voor de Vakantiebeurs.

Over deze deal

  • Middagkaart of dagkaart voor de Vakantiebeurs
  • Data en openingstijden: 16 t/m 19 januari 2020, dagelijks van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 20.00 uur
  • Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6, 3521 AL, Utrecht

Vakantiebeurs 2020

Van 16 t/m 19 januari 2020 strijkt de Vakantiebeurs weer neer in de Jaarbeurs Utrecht. Deze beurs, waar de vakantievoorpret al begint, bestaat dit jaar 50 jaar. Een extra feestelijke editie dus. Hier ontdek je nieuwe grensverleggende bestemmingen en bespreek je met lokale experts wat er zoal te doen is - zonder je te verliezen in een eindeloze zoektocht op internet. Daarbij beleef je de beurs via workshops, culinaire verrassingen, live-muziek en entertainment. Voor de Vakantiebeurs hoef je trouwens niet je koffers te pakken om over de wereld te reizen. Op de beurs trek je van Frankrijk en Italië naar Portugal en loop je zo door naar Amerika, Afrika, China en Australië. Of je nou een liefhebber bent van actieve vakanties, verre bestemmingen, cruises of juist ontspannende vakanties en stedentrips, er is voor iedereen wel iets nieuws voor op de bucketlist te vinden. Met de Vakantiebeurs is het eigenlijk net als met vakantie, genoeg te doen en te zien, alleen nog even kiezen.

Wat je moet weten

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor de Vakantiebeurs 2020 van 16 t/m 19 januari 2020 in Jaarbeurs Utrecht.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je afgedrukte groupon is je entreebewijs.
Meer info: de afgedrukte groupon moet getoond worden bij aankomst. De waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan

Over Vakantiebeurs