Geen nieuwe meldingen

Tango Argentino: tickets voor 7, 8 en 9 december 2019 in Oudenbosch, Amsterdam en Rotterdam

110+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Ervaar de passie en melancholie van Zuid-Amerika met Piazzolla’s Tango’s uitgevoerd door musici van het International Symphony Orchestra.

Over deze deal

  • Ticket(s) voor Tango Argentino
  • Data: zaterdag 7, zondag 8 en maandag 9 december 2019
  • Starttijd: zaterdag om 20.00 uur, zondag en maandag om 20.15 uur

  • Locaties:
    • Basiliek Oudenbosch, Markt 59, 4731 HN, Oudenbosch
    • Concertgebouw Amsterdam, Concertgebouwplein 10, 1071 LN Amsterdam
    • De Doelen, Schouwburgplein 50, 3012 CL Rotterdam

Dat de sensuele, hartstochtelijke en melancholieke Tango-muziek veel emoties oproept, weten we door de tranen van Maxima op haar koninklijke huwelijk. Tijdens de voorstelling “Tango Argentino” kan ook jij in vervoering worden gebracht door de meest intense Tango’s en in het bijzonder die van Astor Piazzolla. Deze Argentijnse componist en bandoneonist ontwikkelde naast de pure dansmuziek een versie van de Tango die zich het beste laat typeren als ‘melancholische luistermuziek’, waarbij ritmisch en passioneel geweld af worden afgewisseld met gevoelens van weemoed uit de straten van Buenos Aires.

“Tango Argentino”

Tijdens de voorstelling “Tango Argentino” komen zowel de meest vurige klassieke Tango’s als de luisterversies van Piazzolla aan bod, uitgevoerd door 25 topmusici van het International Symphony Orchestra onder leiding van dirigent Raymond Janssen. Onder andere gevierd bandoneonspeler Roman Yusipey, twee vioolsolisten en een spectaculaire percussiesectie zullen een avond vol gepassioneerde muziek verzorgen.

Wat je moet weten

Geldigheid: uitsluitend geldig voor Tango Agentino op de door jou aangekochte datum en locatie.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je e-tickets worden uiterlijk twee dagen voor het concert per e-mail toegestuurd door Eventim. Als je twee dagen voor de datum van het evenement je e-ticket(s) nog niet per e-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met tickets_nl@groupon.nl.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum of geannuleerd.
Meer info: voor de uitvoering van deze deal is het noodzakelijk dat jouw e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat éénmalig wordt verstrekt aan Eventim. Door de aankoop van deze deal en het aanklikken van de knop "Koop" ga je uitdrukkelijk akkoord met deze éénmalige verstrekking van de hiervoor genoemde gegevens aan Eventim. Deze mag de gegevens dan alleen gebruiken om je per e-mail jouw aankoop toe te sturen. Daarna zal Eventim de gegevens verwijderen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Tango Argentino