Geen nieuwe meldingen

TIGI Blue Colour Combat of Oatmeal and Honey Catwalk shampoo en conditioner 750 ml set

TIGI Catwalk haarverzorgingset

€ 16,99
Uitverkocht

In een Notendop

Deze set is ontworpen voor gekleurd haar en heeft als doel de glans te behouden, de kleur te beschermen en een goed uiterlijk te garanderen.

Product-details

  • Ontworpen om de helderheid van de toon te behouden en de glans van de kleuren te beschermen
  • Kan het haar verlichten
  • Veilig voor kleur
  • Sulfaatvrij
  • Set bevat shampoo en conditioner (elk 750 ml)

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.