Geen nieuwe meldingen

Rijnstraat 10, Den Haag

Toastable Den Haag: 10x regular size coffee-to-go

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 54% korting.
Kies optie

In een Notendop

Altijd een geurig ‘bakkie’ op zak dankzij de koffie-rittenkaart van Toastable.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Vroegah kieperde je wel eens van de fiets, kreeg je een aai over je bol en verdween alle narigheid op miraculeuze wijze met een snoepje. Haal je ‘bakkie troost’ nu bij Toastable in Den Haag.

De deal

  • € 14,99 voor een 10-rittenkaart voor regular size coffee-to-go (waarde € 33)

Zou de leus “Een dag zonder koffie is een dag niet geleefd’ zomaar van jou kunnen afstammen en word je blijer dan blij van een koffie-shotje? Dan is Toastable Den Haag een ware coffee heaven voor jou. De geroutineerde barista’s toveren er espresso’s, americano’s of andere cafeïne-creaties, al dan niet voorzien van latte art, voor je op de toonbank. Lekker, onderweg naar werk of studie bijvoorbeeld. En geef toe - hoe luxe voelt het dan als je aan de kassa alleen maar met je rittenkaart hoeft te wapperen om die te laten afstempelen?

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor je strippenkaart. Na inwisseling van je eerste koffie is je strippenkaart onbeperkt geldig op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: niet nodig. Bel bij vragen op 0622 254 964.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig icm andere acties. Na inwisseling van je groupon is (deel-) restitutie niet mgelijk. Alleen te besteden in het filiaal Den Haag en voor een regular size koffie. Voor een 'large' koffie en keuzes als vegan melk en extra dubbele shots espresso betaal je het extra bedrag ter plekke. Na inwisseling van je groupon is (deel-)restitutie niet mogelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Toastable Den Haag

Toastable pakt lunch en ontbijt serieus aan. Sandwiches worden driedubbel belegd, romige boerenkazen worden aangerukt, verse sapjes worden geperst en smakelijke koffiebonen worden vers gemalen. Toastable vind je in Hofhouse in Den Haag, pal naast NS-station Den Haag Centraal. Net als de drie andere Toastable-vestigingen - twee in Amsterdam en één in Utrecht - weten ze hier vele tosti-liefhebbers te verleiden. Niet veel tijd, maar wel toe aan een cafeïne-infuus? Voor een koffie to-go ben je hier ook aan het geurige adres.

Toastable Den Haag

Café of traktatie, Koffiehuis, Koffie & High Tea, Restaurant, Café