Geen nieuwe meldingen

Tooky Toys educatief houten speelgoed

Educatief houten speelgoed

€ 21,99
Uitverkocht

In een Notendop

Deze set van educatief speelgoed met houten blokken is ontworpen voor kleine handen en heeft als doel uren speelplezier te bieden.

Product-details

  • Ontworpen om kinderen de herkenning van vormen en kleuren te leren
  • Grote blokken
  • Helpt oog-hand coördinatie te ontwikkelen
  • Materiaal: FSC-hout, MDF
  • Aanbevolen leeftijd: 18 maanden en ouder

Deal-Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.
Opgelet: Niet geschikt voor kinderen beneden 18 maanden.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.