Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Franshalsstraat 89, Amsterdam

Onbeperkt spareribs en een bijgerecht voor 1-4 personen bij Toro Asado in de Pijp

Kies optie
Meer dan 50 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Smul zoveel als je kan van spareribs met saus en geniet van een bijgerecht naar keuze, zoals baked potatoes of steakhouse frites.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
S
sherita
2 beoordelingen2 beoordelingen
augustus 19, 2021
Leuke restaurant, aardige personeel en lekker eten
M
Madeline
4 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 13, 2021
Wij hadden onbeperkt spareribs deze waren super lekker. Het restaurant heeft een gezellig Latin sfeer. Wij zaten aan een tafel waar je inkijk had op de keuken en deze was super schoon !! Hierdoor hebben de spareribs voor mij nog lekkerder gesmaakt!! Vriendelijke personeel!! Wanneer we in Amsterdam zijn zal ik zeker weer bij jullie komen eten!
N
natasjatop reviewer helpful reviewer
17 beoordelingen11 beoordelingen
augustus 5, 2021
Aardig net meisje in de bediening. Gastheer erg vriendelijk lekkere patatjes
J
John
2 beoordelingen1 beoordelingen
juli 27, 2021
Heerlijk spare ribs gegeten. Zowel sweet, bbq als hot zijn lekker, gaar zodat ze van het botje vallen. Wij vonden alleen de groente die je bij mag bestellen te zout, helaas. Voor de rest is het zeker een aanrader. Vriendelijk personeel en gezellig restaurant. Gaan zeker nog eens terug.
I
Idrissa
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 27, 2021
Goede service! Goed eten.
E
Eduardtop reviewer helpful reviewer
21 beoordelingen18 beoordelingen
juli 2, 2021
Geweldig!
I
Ingridtop reviewer
17 beoordelingen15 beoordelingen
juli 2, 2021
vriendelijke mensen en het eten is geweldig ga er zeer zeker terug
N
Neil
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 10, 2020
Best ribs i amsterdam and great staff that go out of their way for you. Highly recommend!
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

  • Onbeperkt spareribs + een bijgerecht naar keuze
  • Voor 1 t/m 4 personen
  • Centraal gelegen bij de Albert Cuyp-markt

  • Laat de kluiver in je los en eet zoveel spareribs als je op kan
  • Neem daar een sausje bij, zoals hot-, bbq- of sweet-saus
  • En één bijgerecht naar keuze:
    • Baked potatoes
    • Steakhouse frites
    • Jacket potato met zure room
    • Yellow rice
    • Fried onion rings
    • Baked mixed vegetables

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op elke dag van de week.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Toro Asado

Toro Asado in de Pijp in Amsterdam is specialist in alles wat met vlees te maken heeft. Op de kaart vind je maar liefst vijf soorten steak, die ze precies klaarmaken zoals jij dat graag wil. Het restaurant creëert een fijne sfeer door luxe rode stoelen en banken te combineren met robuuste muren en elegante pilaren. Voor grote eters is ook onbeperkt spareribs eten mogelijk om te laten zien wat ze waard zijn.