Geen nieuwe meldingen

Total Diving

Ceresstraat 32, Breda

PADI Open Water Diver cursus incl. duikuitrusting en lespakket bij Total Diving

Kies optie

In een Notendop

In kleine groepjes leer je duiken in een zwembad, in buitenwater en leer je alle theorie die nodig is voor een prettige en veilige duik.

Over deze deal

Zwemmen is net zo oppervlakkig als small talk, gold diggers en een matching handtas voor bij je chihuahua. Verdwijn daarom voor wat diepgang in je leven geheel onder de oppervlakte met een PADI Open Water Diver cursus voor 1 of 2 personen incl. gebruik van duikuitrusting en een lespakket bij Total Diving.

Kies uit de volgende opties


  • € 199 voor een PADI Open Water cursus voor 1 persoon (waarde € 450)
  • € 389 voor een PADI Open Water cursus voor 2 personen (waarde € 900)

De gedegen PADI Open Water cursus volg je in kleine groepjes waardoor je ruim de gelegenheid krijgt je een aantal basisvaardigheden aan te leren. De opleiding bestaat uit 3 onderdelen:

  • Theorie
  • Praktijk in het zwembad
  • Praktijk in het buitenwater

Het theoretische gedeelte bestaat uit 5 lessen waarbij gebruik wordt gemaakt van een helder geschreven cursusboek. Bij het zwembadgedeelte krijg je in 5 lessen de basisvaardigheden duiken aangeleerd. Het derde onderdeel bestaat uit 4 buitenduiken in 2 dagdelen. Tijdens deze buitenduiken worden de vaardigheden die je in het zwembad hebt aangeleerd in praktijk gebracht. Uiteraard gebeurt dit alles onder begeleiding van jouw instructeur en steeds in jouw eigen tempo.

Bij de cursus zit inbegrepen:

  • Duikuitrusting (incl. huur van masker, snorkel, vinnen en handschoenen). I.v.m. hygiëne wordt echter aanbevolen je eigen spullen aan te schaffen. Maar dat is de eigen keuze; lenen kan dus ook
  • Lespakket

Total Diving


Total Diving verzorgt duikopleidingen volgens het PADI-systeem op alle niveaus, van Open Water Diver tot en met instructeur. Het opleidingscentrum is gelegen in Breda of Made en heeft voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief registratiekosten à € 65 per persoon.
Reserveren: verplicht telefonisch op 076 521 3636, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: minimumleeftijd 12 jaar. Zwembadlessen vinden plaats in Made bij Zwembad de Randoet. Duikuitrusting is inbegrepen, maar aanbevolen wordt om vooraf zelf je duikmasker, snorkel en zwemvinnen aan te schaffen en mee te nemen (i.v.m. hygiëne en pasvorm). Materiaal is verkrijgbaar in de winkel van Total Diving, waar je op vertoon van je groupon 15% korting krijgt. Maximaal 1 voucher per reservering. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Total Diving