Geen nieuwe meldingen

TotZo! Eten en drinken

Lunch van twee gangen bij TotZo! Eten en drinken in het centrum van Zoetermeer (vanaf 2 personen)

Tot 52% korting.
Kies optie

In een Notendop

Onderbreek je dag met een smaakvolle lunch die bestaat uit een soep en een sandwich naar keuze, bijvoorbeeld Tomatensoep en Sandwich rosbief

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Net als voor een goed verhaal neem je voor een goede lunch de tijd, gaat het allemaal om hoe smaakvol het wordt geserveerd en zijn alle elementen aanwezig om het onvergetelijk te maken. Oreer overheerlijk bij TotZo! Eten en drinken.

Kies uit 3 opties

  • € 14,99 voor een tweegangenlunch voor 2 personen (waarde € 31)
  • € 21,99 voor een tweegangenlunch voor 3 personen (waarde € 46,50)
  • € 29,99 voor een tweegangenlunch voor 4 personen (waarde € 62)

Lunchen in Den Haag of Rotterdam? Of juist even de stad uit? In Zoetermeer zit je goed voor een uitgebreid portie smullen bij TotZo! Eten en drinken. Een lunch met korting én met goed gezelschap, want dit smakelijke middagje leent zich wel voor een gezellig uitje met vriendinnen of voor een date in ongedwongen sfeer. Of neem je kinderen een keer mee om te lunchen in Zoetermeer. Want TotZo! is niet alleen een fijn plekje naast Oosterheem Shopping Center om neer te ploffen voor een break, het is ook zeker een familierestaurant waar je aanschuift voor een klein uitstapje met je gezin.

Een evenwichtige lunch is wat je naar binnen gaan wippen deze middag. Twee gangen schoon aan de haak: een Tomatensoep, Bamisoep of Broccolisoep en vervolgens een sandwich naar keuze. Denk aan klassiekers zoals een Club sandwich met kip, spek, kaas, tomaat, komkommer, sla, en mierikswortelmayonaise; een Sandwich rosbief; of een Italiaanse sandwich met zalm.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 6 uur vooraf via reserveren.groupon.nl. Bij reserveringen via e-mail, telefoon of de website van TotZo! is je groupon niet geldig.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over TotZo! Eten en drinken

Onbeperkt eten en drinken in een stijlvolle setting doe je bij dit restaurant in het centrum van Zoetermeer. Waarom in stijl? Fijn opgemaakte tafels, modern servies en kleine gerechten waarover is nagedacht zijn hier een paar voorbeelden van. De vis komt van Schmidt Zeevis en het vlees direct van de ambachtelijke slager. Op de kaart staan losse gerechtjes zoals Coquilles omringt met ontbijtspek; Empanada; Biefstuk, Zeebaars; Eendenborst; Spareribs: Burgers, Gamba's, Pokébowl en Sushi en verschillende desserts. En dat is nog lang niet alles. bij TotZo! Indonesia stel je je eigen rijsttafel samen met klassiekers zoals Rendang, Sajoer, Saté en nog veel meer. Dusseh... Tot zo!

TotZo! Eten en drinken

Restaurant, Frans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.