Geen nieuwe meldingen

Besterdring 27, Tilburg

Luxe kappersbehandeling, naar keuze met föhnen en highlights/verven bij Touch Hairstyle in Tilburg

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 56% korting.
Kies optie

In een Notendop

Op dit adres is elke man of vrouw welkom voor een frisse coupe, een wasmassage en eventueel een lekker (nieuw) kleurtje.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Net als de spikkeltjes op een ijsje kom je haar tegen in allerlei kleuren, zit het vaak op een bolletje en komt het beste tot zijn recht in een goede coupe. Ga cool de wereld in met een kappersbehandeling bij Touch Hairstyle.

Kies uit 3 opties

  • € 14,99 voor een wasmassage, knippen en drogen (waarde € 31,50)
  • € 34,99 voor een wasmassage, knippen, föhnen en highlights (waarde € 78,75)
  • € 39,99 voor een wasmassage, knippen, föhnen en verven (waarde € 91,50)

Laat je onder handen nemen bij Touch Hairsyle en geniet van een uitgebreide verzorging, waardoor je er na afloop weer tiptop uitziet, en waarbij je tegelijkertijd hebt kunnen ontspannen. Dit doe je door je haar uitgebreid te laten wassen, in gewenst model te laten knippen en te drogen. Gelijk shinen met je nieuwe coupe? Dan kies je voor de tweede of derde optie om het in model te laten föhnen en een nieuwe haarkleur uit te zoeken of de uitgroei opnieuw te laten bijwerken.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 013 889 4126, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Verven is geldig voor 1 kleur en voor haar tot schouderlengte, tot 10 cm langer is € 7,50 meerprijs, langer dan 20 cm wordt met de kapper besproken. Highlights is geldig voor 15 folie's en voor haar tot schouderlengte, tot 10 cm langer is € 7,50 meerprijs, langer dan 20 cm wordt met de kapper besproken. Voor extra folie's wordt € 1,85 per folie gerekend. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Touch Hairstyle

Zeven jaar geleden werden de deuren van Touch Hairstyle aan de Besterdring in Tilburg geopend. Het team dat bestaat uit twee gepassioneerde haarstylisten - Lianne en Kaylee - staat voor elke klant klaar om advies op maat te geven en sowieso om coupes te verfrissen, te föhnen en/of te verven. Ze zitten letterlijk en figuurlijk nooit stil en zijn altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van haarstyling om jou tevreden en up-to-date de salon te laten verlaten.

Touch Hairstyle

Salon, Kapper, Knipbeurt