Geen nieuwe meldingen

TOV Eten

Plein 16C, Tiel

High wine bij TOV Eten voor 2 tot 6 personen (vanaf € 24,50)

10+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Je krijgt 2 glazen wijn per persoon en een groot assortiment van petits fours, diverse kazen, luxe Mediterrane vleeswaren en meer.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 24,50 voor high wine voor 2 personen (waarde € 49)
  • € 34,99 voor high wine voor 3 personen (waarde € 73,50)
  • € 44,99 voor high wine voor 4 personen (waarde € 98)
  • € 64,99 voor high wine voor 6 personen (waarde € 147)

Je kiest 1 of 2 bijzondere wijnen die je graag zou willen proberen, en je krijgt 2 glazen per persoon. Verder mag het bijpassende eten uiteraard niet ontbreken. Er zijn petits fours, tapanades, bruschetta’s, diverse kazen en luxe mediterraanse vleeswaren, dus er is iets voor zowel de zoetekauwen als zij die van hartige hapjes houden.

TOV Eten

TOV Eten is een gezellige lunchroom midden in het centrum van Tiel aan het Plein. Bij TOV Eten werken leuke, enthousiaste en leergierige mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Alle medewerkers hebben een verstandelijke beperking of op een andere manier moeite met werken in een reguliere werkomgeving. Doordat ze voortdurende goed ondersteund worden, wordt zo hun zelfstandigheid en zelfvertrouwen vergroot. Hierdoor kunnen ze prachtige broodjes serveren en kan je er bijvoorbeeld genieten van een high tea of een high wine. Daarnaast kan je in de avonden de ruimte van TOV Eten afhuren voor privé-gezelschap. Zij verzorgen dan de koffie, thee, hapjes of een borrel.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur van tevoren verplicht telefonisch op 0654 936 350, óf via email op info@toveten.nl óf online op toveten.nl/reserveringen o.v.v. Groupon.
Meer info: exclusief andere drankjes dan 2 glazen wijn p.p. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over TOV Eten