Geen nieuwe meldingen

TOV Eten

Plein 16C, Tiel

High tea met o.a. scones, sandwiches, petit fours voor 2-6 personen bij TOV Eten

110+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Smikkel van hartige- en zoete hapjes, sandwiches, scones met clotted cream en marmelade, chocolade, petit fours in het centrum van Tiel.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 19,50 voor voor high tea 2 personen (waarde € 39)
  • € 29 voor high tea voor 3 personen (waarde € 58,50)
  • € 38 voor high tea voor 4 personen (waarde € 78)
  • € 55 voor high tea voor 6 personen (waarde € 117)

Bij TOV Eten weten ze wat de woorden culinaire verwenning inhoudt. Uit de keuken komt de geur van versgebakken taart en scones je al tegemoet terwijl je naar je tafeltje wordt gebracht. De étagère puilt uit van de zoete en hartige hapjes, en de theeglazen worden onbeperkt bijgevuld. ‘s Middags rond een uur of 2 mag je je vergapen aan deze combinatie van hapjes:

  • Sandwiches
  • Scones met clotted cream
  • Marmelade
  • Chocolade
  • Petit fours
  • Koffie en thee

Ook leuk om te weten. Ze serveren ook een high wine, waar je voor € 5 p.p. extra ook van mag genieten. Heel leuk voor na een dagje winkelen of gewoon samen met vrienden. Ze serveren een aantal bijzondere wijnen naar keuze, in combinatie met petits fours, tapanades, bruschetta’s, diverse kazen en luxe mediterraanse vleeswaren.

TOV Eten

TOV Eten is een gezellige lunchroom midden in het centrum van Tiel aan het Plein. Bij TOV Eten werken leuke, enthousiaste en leergierige mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Alle medewerkers hebben een verstandelijke beperking of op een andere manier moeite met werken in een reguliere werkomgeving. Doordat ze voortdurende goed ondersteund worden, wordt zo hun zelfstandigheid en zelfvertrouwen vergroot. Hierdoor kunnen ze prachtige broodjes serveren en kan je er bijvoorbeeld genieten van een high tea of een high wine. Daarnaast kan je in de avonden de ruimte van TOV Eten afhuren voor privé-gezelschap. Zij verzorgen dan de koffie, thee, hapjes of een borrel.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0654 936 350, óf via email op info@toveten.nl óf online op http://toveten.nl/reserveringen o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes (m.u.v. onbeperkt thee). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over TOV Eten