Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code KORTING30 en krijg tot 30% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt snel.

Opvouwbare Lionelo multifunctionele driewieler

Lionelo multifunctionele driewieler

€ 205,16
€ 104,98
48% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Met deze driewieler kan je gemakkelijk wandelen met je baby en hij neemt dankzij de inklapfunctie weinig ruimte in beslag.

Product-details

  • Multi-functioneel: driewieler met vrij-looppedaal voor kinderen vanaf 1 jaar
  • De driewieler groeit mee met de baby
  • Wendbaarheid: de handgreep is traploos en in hoogte verstelbaar
  • Veiligheid: de vrij-loopvergrendeling maakt het kind onafhankelijk van de werkelijke rijsnelheid, het kind kan trappen terwijl het het tempo controleert; vergrendelde besturing voorkomt dat het kind zelfstandig kan manoeuvreren
  • Zitje: een extra voetensteun is bij de levering inbegrepen voor de jongsten, zodat zelfs de kleintjes comfortabel en veilig kunnen fietsen
  • Accessoires: bekerhouder, fietsbel en opbergzak voor speelgoed, verzorging en voedsel

Deal-Voorwaarden

Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Meer info: Producten verkocht door Trends4cents Groß und Einzelhandels. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: ervice@trends4cents.de. Geregistreerd adres: Brückenstr. 22 ,90768, Fürth,BY DE.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.