sluit
Het is SALE

Free Ride Drift Sports

Koningsweg 27 2/3, Groningen

1-3 heats van 12 minuten trike driften op een speciaal parcours bij Free Ride Drift Sports in Groningen

Kies optie
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Drift als een ware daredevil over het parcours en scheur met volle vaart door elke bocht die je tegenkomt op een speciale trike.

Over deze deal

  • 1-3 heats van 12 min. driften met een trike
  • Leuk als teamuitje, kinderfeestje of gewoon om je vrienden uit te dagen
  • Om mee te kunnen doen moet je minimaal 10 jaar oud en 1,50 m lang zijn
  • Je legt een parcours af waar elke bocht van jou is
  • Terwijl je jouw trike in bedwang houdt als een echte coureur
  • De trike is elektrisch en heeft drie wielen
  • Bij driften is het doel om je voertuig in volle vaart in overstuur te brengen
  • Waardoor je zo lang mogelijk zijwaarts door de bocht kan gieren

Deal-Voorwaarden

Minimum leeftijd 10 jaar. Minimale lichaamslengte 150 cm. Verplicht online reserveren op freeridedriftsports.com/reserveren. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Bekijk de inwisselinstructies op je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Voor je eigen veiligheid niet met loshangende kleding, sieraden of losse haren de baan op. Ga netjes met het materiaal om en volg de aanwijzingen van het personeel op. Bij herhaalde waarschuwing kan de toegang tot de baan worden ontzegt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 2 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Free Ride Drift Sports

Bij Free Ride Drift Sports in Groningen ben je aan het juiste adres als je opzoek bent naar de combinatie van plezier, driften en een unieke ervaring. Onder professionele begeleiding krijgen jij en je vrienden, collega's of kinderen het ultieme dagje uit voorgeschoteld. Naast de racebaan is er ook een cafetaria met allerlei hapjes en drankjes om nog eens rustig de race te bespreken. Je parkeert er gratis voor de deur.