Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code MYSTERY en krijg tot 30% korting op Lokaal. Eindigt vannacht.

Troppa Pizza en Pasta

Tafelbergweg 4b, Amsterdam

Onbeperkt pasta en pizza voor 2, 4, 6 of 10 personen bij Troppa

Kies optie

In een Notendop

Bestel van de verschillende verse pizzaslices en smaken verse pasta die in rondes geserveerd worden zoveel je op kan, zonder tijdslimiet.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 19,50 voor All-you-can-taste pasta en pizza voor 2 personen (waarde € 39)
  • € 37,50 voor All-you-can-taste pasta en pizza voor 4 personen (waarde € 78)
  • € 54,50 voor All-you-can-taste pasta en pizza voor 6 personen (waarde € 117)
  • € 89,50 voor All-you-can-taste pasta en pizza voor 10 personen (waarde € 195)

Het All-you-can-taste concept werkt als volgt: de Troppa-obers zwieren tussen de tafels door met verse grote pizza’s die in slices verdeeld zijn en met grote borden verse pasta - en elke keer als ze voorbij komen kan je een slice of een portie proberen of wachten op de volgende ronde en smaak. Gemiddeld om de drie minuten komt er weer iemand langs met een nieuw gerecht en na een paar smaken wordt de presenteer-frequentie wat lager om je lekker ontspannen van je Troppa-diner te laten genieten. Je bestelt dus geen pizza’s maar proeft wat er langs komt. Doorgaans worden er tussen de 20 en 30 smaken pizza en tussen de 20 en 25 smaken pasta gemaakt, afhankelijk van het seizoen en de ingrediënten. Er zijn veel ‘klassieke’ smaken en zeker ook veel vegetarische en ‘géén varkensvlees’-opties. Prettig om te weten: je mag zoveel proeven als je op kan en er is geen tijdslimiet.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Troppa

Troppa is de sfeervolle Italiaanse eetgelegenheid aan de "Foodstrip" in Amsterdam-Zuidoost achter het nieuwe Fletcher-hotel. Je eet er aan gezellige lange tafels in een ontspannen ambiance met veel industrieel design en werk van lokale kunstenaars aan de muur. Ook voor catering kun je terecht bij Troppa, zo hebben zij al mogen samenwerken met grote merken als FC Inter Milan, Pirelli en Ferrari.