Geen nieuwe meldingen

Troppa Pizza en Pasta

Onbeperkt pasta- en pizza-proeverij voor 2 tot 10 personen bij Troppa

Tot 59% korting.
1.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Proef van de verschillende verse pizzaslices en smaken verse pasta die in rondes geserveerd worden zoveel je op kan, zonder tijdslimiet.

Wat je krijgt

Kies uit 5 opties

  • € 17,50 voor een onbeperkte pizza- of pasta-proeverij voor 2 personen (waarde € 39)
  • € 25,50 voor een onbeperkte pizza- of pasta-proeverij voor 3 personen (waarde € 58,50)
  • € 33,50 voor een onbeperkte pizza- of pasta-proeverij voor 4 personen (waarde € 78)
  • € 49,50 voor een onbeperkte pizza- of pasta-proeverij voor 6 personen (waarde € 117)
  • € 79,50 voor een onbeperkte pizza- of pasta-proeverij voor 10 personen (waarde € 195)

Het All-you-can-taste concept werkt als volgt: de Troppa-obers zwieren tussen de tafels door met verse grote pizza’s die in slices verdeeld zijn en met grote borden verse pasta - en elke keer als ze voorbij komen kan je een slice of een portie proberen of wachten op de volgende ronde en smaak. Gemiddeld om de drie minuten komt er weer iemand langs met een nieuw gerecht en na een paar smaken wordt de presenteer-frequentie wat lager om je lekker ontspannen van je Troppa-diner te laten genieten. Je bestelt dus geen pizza’s maar proeft wat er langs komt. Doorgaans worden er tussen de 20 en 30 smaken pizza en tussen de 20 en 25 smaken pasta gemaakt, afhankelijk van het seizoen en de ingrediënten. Er zijn veel ‘klassieke’ smaken en zeker ook veel vegetarische en ‘géén varkensvlees’-opties. Prettig om te weten: je mag zoveel proeven als je op kan en er is geen tijdslimiet.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v 18 december 2016 t/m 28 december 2016, 31 december 2016 en 1 januari 2017).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar 1 groupon extra te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Troppa

Troppa is de sfeervolle Italiaanse eetgelegenheid aan de "Foodstrip" in Amsterdam-Zuidoost achter het nieuwe Fletcher-hotel. Je eet er aan gezellige lange tafels in een ontspannen ambiance met veel industrieel design en werk van lokale kunstenaars aan de muur. Ook voor catering kun je terecht bij Troppa, zo hebben zij al mogen samenwerken met grote merken als FC Inter Milan, Pirelli en Ferrari.

Troppa Pizza en Pasta

Restaurant, Pizza, Italiaans restaurant