Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

TSL Academy

zaagmolenstraat 140A, Rotterdam

Oude Noorden: hairextensions in een kleur naar keuze bij TSL Academy in Rotterdam

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Voeg lange lokken toe aan je dagelijkse look, naar keuze met clip-in extensions of extensions die direct aan het haar worden bevestigd.

Over deze deal

  • Hairextensions in kleur naar keuze
  • Bij een Rotterdamse dameskapsalon
  • Het nieuwe haar wordt vooraf in het door jou gewenste model geknipt of gesneden

  • Afhankelijk van jouw haartype en wensen wordt één van de volgende twee technieken gebruikt voor het aanbrengen van de extensions:
    • Hairweave - de extensions worden dun ingevlochten en daarna worden ze vastgezet met naald en draad
    • Clip-in weaves - met behulp van klemmetjes worden de extensions in het haar bevestigd, je kan ze er zelf in- en uit halen
  • De extensions zijn achteraf ook nog korter te knippen in de gewenste lengte
  • Ook extra extensions toevoegen is mogelijk, je betaalt dan een toeslag van € 40 voor 50 cm (2 banen) en € 60 voor 69 cm (2 banen)

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 06-16573358 of via e-mail op tslacademy010@gmail.com, o.v.v. Groupon. Geef tijdens het reserveren aan of je Hairweaves of Clip-in weaves aangebracht wil hebben.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Voor het in model brengen van de extensions wordt een toeslag berekend, informeer hiervoor bij de aanbieder. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals

Over TSL Academy

De Rotterdamse TSL Academy is een dameskapsalon en opleidingsinstituut ineen. Ze zijn er gespecialiseerd in opleidingen en cursussen die zijn gebaseerd op de nieuwste Amerikaanse technieken. Je kan o.a. kiezen voor een standaard kappersbehandeling of voor een hairweave of boxbraids. Met behulp van een hairweave kan je kort gezegd je eigen haar verlengen. Met box braids ook, maar dan in de vorm van vlechtjes die aan je eigen haar worden toegevoegd.