Geen nieuwe meldingen

Turquaz Beautysalon

Jan van Galenstraat 295, Amsterdam

1, 3 of 5 huidverjongende microdermabrasie-behandelingen bij Turquaz Beautysalon

30+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Activeer de doorbloeding van je huid en laat littekens, onzuiverheden en pigmentvlekken vervagen, dankzij microdermabrasie.

Over deze deal

Net zoals de sterren tijdens een gitzwarte nacht je ‘toestralen’ én de kristallen in de Mexicaanse Naica-grot glitteren en glinsteren, zo is er nog iets wat binnenkort gaat shinen. Jouw huid. Met een microdermabrasie-behandeling van Turquaz Beautysalon wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en worden dode huidcellen van het gezicht verwijderd.

Kies uit de volgende opties


  • € 29,99 voor 1 microdermabrasie-behandeling (waarde € 60)
  • € 79,99 voor 3 microdermabrasie-behandelingen (waarde € 180)
  • € 109,99 voor 5 microdermabrasie-behandelingen (waarde € 300)

Deze intensieve peeling genaamd microdermabrasie zorgt ervoor dat de bovenste huidlagen van het gezicht zich gaan vernieuwen. Of beter gezegd, de huidcellen van het gezicht. Er worden kristalletjes op de huid gespoten en deze worden naderhand weer verwijderd. De laagjes dode huidcellen worden eveneens weggehaald en er verschijnt een ‘nieuwe’ huid. Tijdens deze behandeling wordt de doorbloeding van je huid gestimuleerd met als resultaat een glad, zacht gezicht, aldus de salon. Microdermabrasie kan ook helpen bij huidaandoeningen als littekens, acne, pigmentvlekken en onzuiverheden.

Turquaz Beautysalon


Turquaz Beautysalon is een kleine, gezellige schoonheidssalon in Amsterdam die in 2008 haar deuren opende. Je kan hier terecht voor verschillende behandelingen, van het modelleren van wenkbrauwen tot aan luxe huidverjongende behandelingen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m donderdag en zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0646 253 120, o.v.v. Groupon.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Turquaz Beautysalon