sluit
Gebruik code MASSAGE25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Uitschuifbare zeef voor kom of pan

Uitschuifbare zeef voor kom of pan

€ 15,99
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Dit uitbreidbare vergiet heeft een 'flex fit' ontwerp dat vastklikt en vervolgens op zijn plaats vergrendelt, voor veilig en zeker gieten.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

Deze deal van Groupon wordt verkocht door Daimport

  • Gemakkelijk te hanteren en gemakkelijk te hanteren
  • Aanpasbaar aan verschillende formaten containers
  • Geschikt voor het aftappen van vet, frituurolie en water
  • Materiaal: ABS-kunststof
  • Afmetingen: 22 x 14,1 x 1 cm

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Gratis. Houd rekening met 14 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door DAIMPORT. Geregistreerd adres: Ronda Atocha, 37, Madrid, 28012, ES. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: gestion@daimport.com.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.