Geen nieuwe meldingen

Zuidendijk 369, Dordrecht

Wimperextensions one-by-one, naar keuze met opvullen bij Uñas in Dordrecht

Kies optie

In een Notendop

Ga voor een zwoele oogopslag met extensions die haartje voor haartje worden aangebracht en laat ze naar keuze binnen 3 weken opvullen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor een set wimperextensions one-by-one (waarde € 69)
  • € 39,99 voor een set wimperextensions one-by-one + opvullen na 3 weken (waarde € 104)

Je wimpers worden one-by-one, dus letterlijk haartje voor haartje, aangevuld met zijden extensions. Op elke individuele wimper wordt een extra haartje bevestigd om meer lengte, volume en een strakkere look te creëren. Als je van jezelf dunne wimpers hebt, dan is dit een ideale manier om ze meer aanwezig te maken. Maar wil je gewoon dat je wimpers lekker opvallen, dan is deze techniek daar ook uitermate geschikt voor.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren online via een privébericht op https://www.facebook.com/UnasNL/?fref=ts of telefonisch op 0653 269 889, o.v.v. Groupon en op basis van beschikbaarheid.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Tip: reserveer op tijd, als je een afspraak op een specifieke datum wil maken. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Uñas

Uñas is te vinden aan het Wielwijkpark in Dordrecht. Een bezoekje aan die salon is prettig te combineren met een middagje shoppen in winkelcentrum Crabbehof. Schoonheidsspecialist Anita beschikt over bejubelde vaardigheden. Zo is ze gespecialiseerd en gediplomeerd in tandenbleken en bovendien is ze deskundig op het gebied van het plaatsen van kunstnagels en het epileren en modelleren van wenkbrauwen.