Geen nieuwe meldingen

Under my Wings

Schipholweg 957, Amsterdam

3, 7 of 14 dagen je auto parkeren bij Under My Wings, naar keuze met autowasbeurt

Kies optie

In een Notendop

24/7 wordt je auto bewaakt bij de garage vanwaar je met de transportservice binnen tien minuten op Schiphol bent.

Over deze deal

De P is van parkeren. Zoals de V van veilig is en de L van lekker schoon bij terugkomst. Leg je woordje bij Under My Wings en laat je auto parkeren en naar keuze ook wassen.

Kies uit de volgende opties


  • € 19,99 voor 3 dagen parkeren (waarde € 55)
  • € 29,99 voor 7 dagen parkeren (waarde € 105)
  • € 34,99 voor 7 dagen parkeren + buitenkant wassen (waarde € 180)
  • € 39,99 voor 14 dagen parkeren (waarde € 148)
  • € 44,99 voor 14 dagen parkeren + buitenkant wassen (waarde € 223)

Wat is er fijner dan op vakantie gaan en weten dat er iemand je - geboende - huis voor je in de gaten houdt. Dat is lekker thuiskomen. Je auto gun je toch hetzelfde? Met deze deal kan je je auto 3, 7 of 14 dagen laten parkeren, naar keuze (bij de 7- en 14-dagenoptie) met een frisse schoonmaakbeurt van de buitenkant. Je auto wordt 24/7 bewaakt. De locatie is vlakbij Schiphol; een transportservice brengt je van en naar de vertrekhal.

Under My Wings


Vlakbij Schiphol vind je Under My Wings, een garage tevens opslagbedrijf voor inboedels, maar ook voor de winterstalling van je boot of caravan. Ze hebben een transportservice van en naar de vertrekhal van Schiphol en hanteren concurrerende prijzen zodat je nooit te veel betaalt. Zin in een schone auto na terugkomst van je reis? Je kan je auto er laten reinigen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Bel 30 minuten voor aankomst op Schiphol voor vertrek en bij landing naar 06 1795 2078.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: bij aankomst of vertrek tussen 23.00 en 7.00 uur wordt een nachttoeslag gerekend van € 7. Deze kosten betaal je rechtstreeks aan Under My Wings.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via www.undermywings.nl/contact.php. Let op: je dient de grouponcode in te vullen door deze in het veld "vragen" te noteren. Daarnaast is het verplicht om de afgedrukte groupon te overhandigen bij het afgeven van de auto. Vul de juiste data in m.b.t. nachtvluchten. Indien je korter dan 24 uur van te voren nog wilt reserveren neem dan telefonisch contact op via 06 1795 2078. Let op: je dient dan wel je grouponcode telefonisch door te geven en de afgedrukte groupon te overhandigen bij het afgeven van de auto.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Je kan extra parkeerdagen afnemen bij Under my Wings voor € 5 extra per dag. Om verzekeringstechnische redenen moeten de autosleutels tijdens de parkeerperiode achtergelaten worden. Er wordt niet in de auto's gereden, na het parkeren wordt de kilometerstand vastgelegd. Voor vragen kan je telefonisch contact opnemen via 06 1795 2078. Kijk voor meer informatie op www.undermywings.nl. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Under my Wings