sluit
V-Day

Uniek Laser Clinic

Rubensstraat 39, Breda

Een jaar onbeperkt laserontharen in een zone naar keuze of met een combinatiepakket bij Uniek Laser Clinic in Breda

Kies optie

In een Notendop

Ontharen met Triple ICE Diode Laser. is een behandelmethode met lichtflitsen om ongewenste haargroei bij de kern aan te pakken.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

 • 6x ontharen met Triple ICE Diode Laser.
 • Kies één zone of ga voor het Zomerpakket

 • Gemiddeld 8-12 behandelingen nodig voor optimaal resultaat
 • Tussenpozen van 8 weken zijn vereist
 • De behandeling is geschikt voor alle huidtypen

Triple ICE Diode Laser.

Ontharen met Triple ICE Diode Laser.is een behandelmethode met lichtflitsen om ongewenste haargroei bij de kern aan te pakken. Van haartjes die heel kort plaatselijk verhit worden met een laser en de warmte van het licht absorberen, wordt het haarzakje vernietigd. Zo kan de bron van haargroei worden verwijderd zodat er geen nieuwe haren meer kunnen groeien. Bepaal welke zone(s) je wil laten behandelen en kies vervolgens het bijpassende pakket:

Zones

XS-zone S-zones M-zones L-zones XL-zones
Oksels Wenkbrauwen Bovenarmen Rug compleet Benen compleet (incl. tenen)
  Bovenlip Onderarmen Bovenbenen Compleet gelaat
  Kin Onderrug Onderbenen Hele armen en oksels
  Bakkebaard   Bikinilijn Schaamstreek
  Nek en hals   Buik compleet  
  Streep buik      

Zomerpakket

 • Het zomerpakket bestaat uit een combinatie van 3 zones:
  • Oksels
  • Bikinilijn
  • Benen compleet (incl. tenen)

Deal-Voorwaarden

Niet geldig op feestdagen. Wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Na inwisseling heb je nog 12 maanden de tijd om de rest van de behandelingen op te maken. Geldig op maandag t/m zaterdag. Reserveer minimaal 4 uur van tevoren telefonisch of via WhatsApp op 0612 616 245, o.v.v. Groupon. Niet geldig i.c.m. andere acties. Toon je Groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Minimum leeftijd: 18 jaar. Uniek Laser Clinic kan geen garantie bieden op het resultaat, dit kan per persoon en per huid- en haartype verschillen. Gemiddeld heb je zo’n 8-12 behandelingen nodig voor optimaal resultaat met tussenpozen van 8 weken. Je kan niet wisselen van zone(s) tijdens de looptijd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 2 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Uniek Laser Clinic

Uniek Laser Clinic in Breda is gespecialiseerd in laserontharen met de Triple ICE Diode Laser. Met gemiddeld 8-12 korte behandelingen kunnen zij jouw hele lichaam van ongewenste haargroei verlossen; van de haartjes tussen je wenkbrauwen tot de haren op je grote tenen. De specialisten werken flitsend snel met de behandelapparatuur, waardoor een flitsbezoek makkelijk tussen jouw drukke schema door te plannen is.