Unique by Dayen

Kappersbehandeling naar keuze voor dames en heren bij Unique by Dayen in hartje Leiden

Resterende tijd beperkt!
Tot 60% korting.
Kies optie

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Een kerstboom is net als een catwalkmodel: ze worden beide graag opgesmukt, iedereen bemoeit zich ermee en vol engelenhaar zijn ze beide op hun best. Piek-er niet langer en hang de slingers op voor een kappersbehandeling bij Unique by Dayen.

Kies uit 4 opties

  • € 7,99 voor heren - wassen, knippen, stylen (waarde € 15)

  • € 14,99 voor dames - wassen, knippen, föhnen (waarde € 30)
  • € 24,99 voor dames - wassen, knippen, föhnen en verven (waarde € 60)
  • € 29,99 voor dames - wassen, knippen, föhnen en highlights (waarde € 75)

Je hebt stijl wanneer je iemand onverwacht verrast met iets aangenaams, om indruk te maken. Maar je kan jezelf ook verwennen met een uitgebreide kappersdeal, om jezelf wat stijl aan te meten en indruk te maken. Dit laatste is mogelijk met deze deal. Heren laten zich even in de watten leggen door de haren grondig te wassen, het haar kort te laten wieken, om het vervolgens met wat gel in model te laten brengen. Voor dames is dit niet anders, behalve dan dat er geen wax of gel aan te pas komt, maar een föhn om het haar in model te brengen. Toe aan iets volledig nieuws? Met de opties voor verven en highlights verzeker je jezelf van een nieuwe opvallende of subtiele kleur.

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren telefonisch op 0616 360 902, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De prijs voor verven is geldig voor haar tot op de schouder en één kleur: Bij haar tot over de schouder of meerdere kleuren verf wordt een meerprijs gerekend van € 10. Voor highlights geldt 5 folies, voor meer folies wordt een toeslag van € 2,50 per folie gerekend. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Unique by Dayan


Unique by Dayan is een frisse, ambitieuze en veelzijdige beauty- en haarsalon die sinds juni 2018 de binnenstad van Leiden siert. Je bent er aan het professionele adres voor een frisse coupe, voor het epileren en verven van je wenkbrauwen, voor manicures, voor gellak en voor massages.

Unique by Dayen

Salon, Kapper, Knipbeurt
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.