Universal Nails

3 locaties

Amsterdam-Oost of Osdorp: pedicure-behandeling van 45 minuten bij Universal Nails op 3 locaties in Amsterdam

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code LOKAAL25. Ends 6-12.
Code toepassen
Deal eindigt over3 dagen
Dit artikel verkoopt snel, dus handel nu!

In een Notendop

Je voeten verdienen ook weleens wat verwennerij; de specialist verzorgt de nagels, verwijderd eelt en brengt zachte verzorging aan.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
M
Marcel
15 beoordelingen15 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
november 28, 2022
Typical asian but the treatment is good
C
C.C.
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
november 26, 2022
Zeer tevreden!
W
Wilma
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
november 21, 2022
Grote zaak, de aanwezigen zijn geen klanten, ik was de enige klant. Er wordt Chinees gesproken en zeer minimaal Nederlands. Behandeling was goed. Wel moet iedere klant een setje kopen van 4 euro, wel hygiënisch lijkt maar ze gebruiken ook hun eigen materialen en tangen die ze 'afvegen'. Als je puur voor een pedi komt is het een prima adres voor 19,95 en een behandeling van 45 minuten.
K
Kim
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 3 out of 5 stars
november 20, 2022
De behandeling zelf was goed, hygiënisch en prettig. De sfeer is niet bijzonder, strictly business. Ik heb telefonisch gereserveerd en aangegeven dat ik een groupon heb. Na de behandeling bleek dat ze niet op de hoogte waren vd groupon en stond er blijkbaar ook lineausstr op de groupon. Uiteindelijk toch in kunnen leveren, wel moeten bijbetalen voor het lakken van mijn nagels en verplicht een pedicureset moeten kopen. Al met al zou ik hier niet nogmaals naartoe gaan.
L
lydie
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 18, 2022
Nice people
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

 • Pedicure-behandeling van 45 minuten

 • Mogelijk op drie locaties in Amsterdam:

  • Linnaeusstraat 62 in Oost
  • Eerste van Swindenstraat 26 in Oost
  • Tussen Meer 62 in Osdorp
 • Laat jouw voeten in de watten leggen door de pro

 • De behandeling bestaat uit:

  • Voetenbad
  • Nagels knippen
  • Nagels vijlen
  • Nagelriemen verwijderen
  • Onderkant voeten eelt verwijderen
  • Voeten scrubben
  • Voeten masseren
  • Voeten invetten

Over Universal Nails

Universal Nails heeft twintig jaar ervaring op zak op het gebied van manicure en pedicure. Met zeven vestigingen in Amsterdam en omstreken staan ze iedere dag klaar om jouw nagels te verzorgen. Ze staan niet alleen bekend om hun specialisme in het vakgebied, maar ook om de toegankelijkheid van de salons. Iedereen is welkom: mannen en vrouwen van alle leeftijden. Met hun persoonlijke aanpak creëren ze een omgeving waarin iedereen zich thuis kan voelen. Voor een manicure, pedicure, gellak of kunstnagels kan je bij Universal Nails terecht in Amsterdam, Amstelveen en Almere.

Deal-Voorwaarden

Vanaf het moment van aankoop geldig t/m 15 december 2022 op alle dagen van de week. Meerdere groupons per persoon te kopen en gebruiken. Verplicht telefonisch reserveren o.v.v. Groupon. Voor locatie Linnaeusstraat 020 694 6053, voor locatie Eerste van Swindenstraat 020 846 8072 en voor locatie Osdorp 020 341 8598. Annuleren minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Let op: alleen geldig op de locaties in Oost en Osdorp. Je bent verplicht je eigen herbruikbare pedicure-set te kopen bij Universal Nails voor € 4.

Over Universal Nails