3 of 6 paar bandeau-beha's

3 of 6 paar bandeau-beha's

20+ gekocht
€ 19,99
€ 11,49
43% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze zachte bandeau-beha’s zonder steunen of beugels zorgen dat de beha mooi aansluit bij de halslijn en onder de armen

Product-details

  • Bandeau-beha
  • Geribbelde band voor een goede pasvorm
  • Zachte en dekkende cups
  • Niet gewatteerd
  • Materiaal: 96% polyamide 4% elastaan
  • Mag in de wasmachine

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Gratis. Houd rekening met 21 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Bluebell Retail Ltd. Geregistreerd adres: Unit 8 Eagle Point, Telford Way, Wakefield 41 Industrial Estate, WF2 0XW Wakefield, GB. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: enquiries@bluebell-retail.com.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.