Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Urban Bistro Bar Tout a l'Heur

Bisschopsmolenstraat 62A, Etten-Leur

2-gangen keuzelunch bij Urban Bistro Bar Tout a l'Heur in Etten-Leur

Kies optie

In een Notendop

Ga bijvoorbeeld voor kreeftensoep met Hollandse garnalen en vervolg deze met salade met geitenkaas, pompoen, pecannoten en maple dressing.

Over deze deal

  • 2-gangen keuzelunch voor 1-10 personen
  • Reserveer je tafeltje tussen 12.00 en 16.00 uur
  • En doe dit op z’n laatst op DATUM

  • De eerste gang bestaat uit een soep à la carte
  • Als tweede gang mag je uit alle sandwiches en salades kiezen
  • En dan krijg je er ook nog eens een kopje koffie of thee bij

  • Start bijvoorbeeld met een kreeftensoep met Hollandse garnalen, een uiensoep met kaas of een verrassend L’heur soepje
  • En smul daarna wellicht van een Steak & Cheese sandwich met entrecote, gemengde salade, boeren kaas en knoflook of van een Spicy Tuna sandwich met tonijnsalade, gegrilde groenten en gemengde sla
  • Of natuurlijk van een salade, zoals die met Ettense geitenkaas, gepofte pompoen, pecannoten en maple dressing of die met carpaccio, tuinkers, pitjes, zaden en 1000 dagen kaas

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m XX op alle dagen van de week tussen 12.00 en 16.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren telefonisch op 076 231 1848 of via e-mail op info@toutalheur.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Exclusief drankjes (m.u.v. 1 koffie/thee p.p.). Keuze uit alle gerechten op de lunchkaart, m.u.v. de oesters. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Urban Bistro Bar Tout a l'Heur

Bij Tout a l'Heur in Etten-Leur kan je terecht voor lunch, diner en borrel. Je kan plaatsnemen op het groene tuinterras of lekker binnen op een van de leren krukken of stoelen. De stenen muren, houten tafels en stalen accenten geven deze "Urban Bistro Bar" een rauwe sfeer. En de verrassende gerechten op de menukaart maken er een onalledaags geheel van. Zo bestel je hier o.a. bloemkool 'wings' en groente met dip voor bij de borrel, een sandwich met entrecote en boerenkaas tijdens de lunch en Thaise bisque om je avondmaal mee af te trappen. Onder de specialiteiten van de chef - die je de hele dag door kan bestellen - vallen ook oesters. À Tout a l'Heur dus om zowel de naturel, Aziatische, Franse als Caribische variant te komen proeven.