Van der Ende Racing Inn

Van der Ende Racing Inn

Tot 42% korting.
Kies optie

In een Notendop


Je gaat in heats van tien minuten de baan op om snelle rondetijden te rijden, of juist om rustig aan je bochtentechniek te werken.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Je kan een krant meenemen in de kart om lekker te scheuren, maar je kan natuurlijk ook lekker scheuren in een kart om in de krant te komen. Maak nieuws bij Van der Ende Racing Inn.

Kies uit 3 opties

  • € 8,50 voor 1 heat karten (waarde € 14)
  • € 16,50 voor 2 heats karten (waarde € 28)
  • € 32,50 voor 4 heats karten (waarde € 56)

In 1 heat kan je 10 minuten vrij rijden over het 1300 meter lange circuit, de langste indoor kartbaan van Nederland en één van de langste van Europa. In een kart met 270cc Honda-motor scheur je door de 25 bochten om zo je rondetijden te verbeteren en het racen in een kart (nog beter) onder de knie te krijgen. De wagentjes zijn uitgerust met alle mogelijke veiligheidstechnieken zoals een verstelbare stoel, een verstelbare pedalen, een autogordel en een anti-whiplash hoofdbeugel. De minimumlengte voor deelname is 1,50 meter en het gebruik van helm en kart-jas is inbegrepen.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2018 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen). Na 26 augustus 2018 niet geldig op dinsdag,
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 4 uur van tevoren telefonisch op 0174 445 000, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. De heats zijn niet persoonsgebonden. Niet geldig i.c.m met andere acties. Maximaal 20 personen per heat. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Van der Ende Racing Inn


Van der Ende Racing Inn is een echt familiebedrijf te noemen: in 2002 is de onderneming opgericht door Jaap en Nelly en inmiddels hebben hun twee zoons het overgenomen. Bij deze racegigant in het Zuid-Hollandse Poeldijk kan je je lol niet op: karten, lasergamen en diverse teamgames zoals worstelen in een sumopak en andere krachtmetingen komen hier aan bod. Extra leuk in combinatie met een vrijgezellenuitje, personeelsfeest of kinderpartijtje. En zeker ook goed te combineren met een diner in het "à la kart"-restaurant waar je kan smullen van een BBQ of een saté- of vleesbuffet. Bovendien kan je er gratis voor de deur parkeren.

Van der Ende Racing Inn

Kinderactiviteiten, Kart, Sport of buitenactiviteit, Racen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.